Vakıfbank'tan Son Dakika Faiz İndirimi: Banka Gayrimenkul Satışı Konut, İşyeri ve Arsa Alım Kredisi Kampanyası Başladı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları yakından takip edilirken 2 sene ertelemeli konut kredisi paketi bulunan Vakıfbank konut kredisi kampanyaları için yeni bir güncellemede bulundu.

Bankaların konut kredisi faiz oranları yakından takip edilirken 2 sene ertelemeli konut kredisi paketi bulunan Vakıfbank konut kredisi kampanyaları için yeni bir güncellemede bulundu. Daha önce yüzde 0.79 olarak uygulanan Vakıfbank Banka Gayrimenkulü konut, işyeri ve arsa alım kredisi faiz oranı yüzde 0.74 seviyesine çekildi, 180 av vadeli kredi kullanma imkanı sunuldu. İşte merak edilen detaylar...

Vakıfbank Banka Gayrimenkulü Konut, İşyeri ve Arsa Alım Kredisi için yeni kampanya başlattı.



Düzenlenen kampanya kapsamında faiz indirimi yapılırken aynı zamanda konut fiyatlarında da yüzde 20 oranında indirim uygulanacağı duyuruldu.



VAKIFBANK BANKA GAYRİMENKUL SATIŞI KAMPANYASI BAŞLADI!



Vakıfbank internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Banka Gayrimenkulü Konut, İşyeri ve Arsa Alım Kredisi Kampanyası başlatıldığı ilan edildi.





Düzenlenen kredi kampanyasında daha önce yüzde 0.79 olarak uygulanan konut kredisi faiz oranı ise güncellenerek yüzde 0.74 olarak revize edildi.





Kamu bankaları tarafından başlatılan tarihi kredi paketi ile hatırlanacağı üzere devlet bankaları ikinci el konut kredisi paketinde yüzde 0.74 oranı ile kredi vermeye başlamıştı.



Yapılan güncelleme ile yüzde 0.79 oranı ikinci el konut kredisi paketinde uygulanan faiz oranı seviyesine çekilmiş oldu. Halkbank banka gayrimenkulü konut kredisi paketinde yüzde 0.64 oranı ile kredi verirken Vakıfbank'ın tercihi ise yüzde 0.74 oranını kullanmaktan yana oldu.



Söz konusu 180 ay vadeli kredi paketi sadece Vakıfbank tarafından satışa sunulan konut, işyeri ve arsa satışları için geçerli olacak.



Vakıfbank'tan satılık gayrimenkul ilanları ve konut başvurusu için merak edilen detayları aşağıda yer alan ekli haberimizden edinebilirsiniz....



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri