Vakıfbank'tan Uygun Fiyata Konut Satışı! 43 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Ev Sahibi Olma Fırsatı

Türkiye'de konut satın almak isteyen vatandaşlarında bir seçeneği olan bankalardan konut satışları devam ediyor. Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan konutların kamuoyuna duyurulduğu konut satış ilanları güncellendi. Vakıfbank kaç TL'den konut satışı yapıyor? Vakıfbank'tan uygun fiyata konut nasıl satın alınır?

Türkiye'de konut satın almak isteyen vatanbdalkar inşaat maliyetlerinden dolayı artan fiyatlar nedeniyle alternatif satış yöntemlerine yöneldiler. Bu yöntemlerden birisi de bankalar aracılığı ile yapılan konut satışları oldu. Bankalar uygun fiyata konut satmaya devam ediyorlar. Bu konut satışları çok bilinmediğinden dolayı ucuz fiyata konut satın alma imkanından yalnızca sınırlı sayıda vatandaş yararlanabiliyor.

BANKALAR NEDEN UCUZ FİYATA KONUT SATIYOR?

Bankaların konut satışı yapması gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermelerinden kaynaklanmıyor. Bankalar müşterilere kredi verirken bazı taşınmazlara ipotek koyma yoluyla kendilerini garanti altına alıyorlar. Bazı müşteriler de çeşitli nedenlerden dolayı kredi borçlarını ödeyemediklerinde ipotek konulan gayrimenkuller bankaların mülkiyetlerine geçiyorlar. Ancak bu gayrimenkuller bankalar tarafından nakit paraya çevrilmek isteniyor. Bu durumda da satışa çıkarılan gayrimenkullerin hemen satışının yapılması büyük bir önem arz ediyor. Bundan dolayı ucuz fiyata konut satışları yapılabiliyor.

Konut satışı yapan bankalar arasında kamu bankası Vakıfbank da bulunuyor. Vakıfbank çok sayıda koınutu resmi sitesi aracılığı ile satışa çıkarıyor. Bu satış ilanlarını takip eden vatandaşlar uygun fiyata konut sahibi olma imkanı bulabiliyorlar. Bu imkandan yararlanan vatandaşlar piyasanın oldukça altında bir fiyata ev sahibi olabiliyorlar.

VAKIFBANK KONUT SATIŞ İLANLARI

Vakıfbank'ın güncel konut satış ilanlarının bazıları şöyle:

Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde 3+1 daire satışa çıkarıldı. 149 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesi için 259 Bin TL fiyat belirlendi.

Osmaniye merkezde Fakıuşağı Mahallesi'nde bulunan 1+1 daire Vakıfbank tarafından satılığa çıkarıldı. 31 metrekare büyüklüğünde apartman dairesi için 43 Bin TL fiyat belirlendi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Şahap Gürler Mahallesi'nde 104 metrekarelik konut Vakıfbank tarafından 167 Bin TL fiyatla satışa çıkarıldı.

Vakıfbank konut satış ilanına göre Kırklareli merkezde Karakoç Mahallesi'nde 96 metrekarelik konut 190 Bin TL'den satışa çıkarıldı.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 3+1 91 metrekare konut 167 Bin TL fiyatla satışa çıkarıldı.

Emlak Haberleri Haberleri