Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden İstanbul'da Kiralık Dükkan, Konut, Arsa İlanı

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İstanbul'da yer alan bazı gayrimenkullerini kiralamak adına bir duyuru yayımladı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İstanbul'da yer alan bazı gayrimenkullerini kiralamak adına bir duyuru yayımladı. Kasım ayı içerisinde ihale düzenleyeceğini ilan eden kurum başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağını açıkladı.

Vakıflar İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü'ne ait olan bazı gayrimenkuller kiraya verilecek. İstanbul ikinci bölgede yer alan bu gayrimenkuller için muhammen bedel listesi yayımlayan kurumun duyurusunda ilan edilen tüm detaylar.



VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KİRALIK GAYRİMENKUL İLANI



Vakıflar İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü tarafından ilan edilen kiralama duyurusunda kiralanacak olan gayrimenkullerin Beykoz, Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, İzmit, Maltepe ilçelerinde olduğu duyuruldu. İlan edilen listede yer alan gayrimenkullerin cinsi ise Poliklinik - Eğitim Merkezi- Mağaza - Banka Şubesi - Apart Otel vb. İşyeri, Mesken İkametgah, Çatı Piyesli Dubleks konut, İşyeri (Depolu), Arsa - Bahçe, Kafe+Büro+Daire, olarak ilan edildi.



İhale işlemlerine katılmak isteyen isteklilerin ne zaman ve nasıl başvuruda bulunacaklarını da ilan eden Vakıflar İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü, şu bilgileri verdi.



İhale işlemleri Vakıflar İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü'nün ilan ettiği satış listesinde yer alan muhammen bedel listesine göre 30 Kasım tarihi saaat 10.30'dan itibaren yapılacak. İhaleye katılacak olan isteklilerin başvuru evraklarını kuruma teslim etmeleri gerekiyor.



İhale işlemleri Selamiali Mh. Cumhuriyet Cd. No:10 adresindeki İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının -1. Kat İhale Salonunda yapılacak. İhale için evrak teslim işlemleri 27 Kasım tarihi saat 16.30'a kadar Bölge Müdürlüğü İhale Bürosuna elden teslim edilmesi şeklinde tamamlanacak.



MUHAMMEN BEDEL LİSTELERİ



İlan edilen gayrimenkullerin kiralama bedellerine dair muhammen bedel listesi.







Muhammen bedel listesinin tamamına ve ihale duyurusuna Resmi İlan Portalı üzerinden ulaşabilirsiniz.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri