Van Eski Devlet Hastanesi Arsası Satıştan Kaldırıldı!

TOKİ arsa satışları arasında yer alan Van Eski Devlet Hastanesi arsası alınan karar ile satıştan kaldırıldı. Detaylar haberimizde...

TOKİ arsa satışları arasında yer alan Van Eski Devlet Hastanesi arsası alınan karar ile satıştan kaldırıldı. Detaylar haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Emlak Dairesi tarafından 29 farklı ilde satışa sunulacağı duyurulan arsalar arasında yer alan eski devlet hastanesi arsası satıştan kaldırıldı.



Büyük Tepki Çekmişti!



Söz konusu arsanın satışa çıkmasının ardından Ak Parti Van Milletvekilleri, il yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Necdet Takva bu arsanın satışının durdurulması adına girişimlere başlamıştı.



Sosyal medya da sıklıkla arsanın satışının durdurulması adına kampanyalar başlatılmıştı. TOKİ yapılan müracaatların artması ve Takva tarafından yapılan girişimlerin ardından TOKİ arsanın satıştan çekildiğini duyurdu.



TOKİ Van Eski Devlet Hastanesi Arsasını Satıştan Çekti!



TOKİ tarafından yapılan açıklama ile arsanın satıştan çekildiği duyuruldu. Yapılan açıklama şu şekilde "İdaremizce yapılan değerlendirmede; satışa sunulacak taşınmazlardan Van İli İpekyolu İlçesi Tepebaşı Mahallesi'nde bulunan 27 ada 13 parsel nolu taşınmazın satıştan çekilmesi uygun görülmüştür."



Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri