Vatandaşların Arsa Yatırım Hevesi Arttı! Bankaların Arsa Kredisi Faiz Oranları

Kredi kampanyalarının ardından yatırım yapmak isteyen vatandaşların konut dışında yöneldiği bir diğer yatırım aracı arsa oldu.

Kredi kampanyalarının ardından yatırım yapmak isteyen vatandaşların konut dışında yöneldiği bir diğer yatırım aracı arsa oldu. Pandemi sonrasında oluşan ekonomik dönemde arsa almak isteyen vatandaşlara ise çok sayıda banka özel kredi imkanı sunuyor. Bizlerde bu alanda Ziraat Bankası tarafından sağlanan kredi imkanını sizlerle paylaşıyoruz.

Pandemi salgının ekonomik etkilerinin ardından bazı yatırım araçlarında fiyatlar ucuzlamıştı.



Devlet bankalarının ekonomnik istikrar kapsamında sunduğu kredi imkanları bu dönemde birikimi olanlar için yatırımları daha cazip kılmıştı. Bu dönemde bu imkanlardan faydalanarak arsa almak isteyecek olan vatandaşlar için ise bizlerde kredi imkanlarını araştırdık.



ARSA ALIM KREDİSİ ZİRAAT BANKASI AĞUSTOS 2020



Ağustos ayında arsa kredisi imkanı sunan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası farklı özelliklerle kredi sağlamaya devam ediyor.



Ziraa Bankası, Türkiye geneli farklı il ve ilçelerden arsa alacak olan vatandaşlara kişiye özel faiz oranıyla kredi sağlıyor. Bankanın resmi internet sitesinde arsa kredisi faiz oranlarına dair bilgi verilmezken vatandaşlar bu kredi kullanımına ilişkin maliyet detaylarını şubelerden öğrenebilecekler.



Banka arsa kredisi kullanımlarında müşterilerine geri ödeme süreci, esnek ödeme koşullarına ilişkin şu bilgileri verdi.



"60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. Satın alacağınız arsanın ekspertiz değerinin en fazla %50'si kadar kredi kullanabilirsiniz Alınacak olan arsa belediye sınırları içerisinde ve imarlı olmalıdır. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir."



ARSA KREDİSİ BAŞVURU İŞLEMLERİ



Ziraat Bankası'ndan arsa kredisi alacak olan vatandaşlar başvurularını banka şubelerine yapacaklar. Vatandaşlar kendilerine en yakın banka şubesi üzerinden kredi başvurularını bildirebilirler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri