Yalı Çapkını dizisinin çekildiği saray yavrusu Türkiye'nin en zengin ailesine ait çıktı paranın gittiği yer ise helal olsun dedirtti

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı senaryoları ile ekranlarda fırtınalar estiren Gülseren Buğdaycıoğlu tarafından kaleme alınan Yalı Çapkını dizisi ekranlarda fırtına estirirken dizinin çekildiği muhteşem yalının çekildiği yalının gerçek sahibi de merak konusu olmuştu.

Son dönemde hastalarının anlattığı gerçek hikayelerden esinlenerek kaleme aldığı kitaplarının dizi uyarlamaları ile söz ettiren Gülseren Buğdaycıoğlu'nun yeni bir dizisi daha ekran yolculuğuna başladı. Buğdaycıoğlu tarafından kaleme alınan Yalı Çapkını dizisi reytingleri alt üst ederken dizideki oyuncuların performansları kadar dizinin çekildiği denize nazır muhteşem yalı da büyük beğeni toplamıştı. 

Muhteşem Yalı güzelliği ile görenleri kendisine hayran bırakırken dizide Korhan ailesinin oturduğu muhteşem yalının gerçek sahibi de merak konusu olmuştu. Görenleri kendisine hayran bırakan denize sıfır yalının geniş bahçesi ve içerisinde yer alan muhteşem dekorasyonda insanların merakını arttırmıştı. 

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ MUHTEŞE YALININ GERÇEK SAHİBİ KİM, HANGİ AİLE?

Gaziantepli Korhan ailesinin en küçük çocukları ele avuca sığmaz oğulları Ferit'i evlendirmesiyle hikaye başlarken kız istemeye gidilen akşam yaşanan küçük kaza tüm hikayeyi değiştirir. Gaziantep'e kız istemeye gidilen gece büyük kız Suna'nın heyecanına yenilerek elindeki kahveyi herkesin önünde dökünce aile o gece küçük Seyran'ı gelin olarak ister. 

Düğün yapılır ve Suna yerine Ferit Seyran ile evlenir. Seyran son derece güzel olmasına rağmen Suna'ya göre daha dik başlı ve asidir. Olaylar bundan sonra baştan şekillenirken Ferit ve Seyran'ın ilişkisi ile etrafında yaşananlar, babasının yaptıkları baskılar işleniyor. Dizinin konusu kadar çekildi mekanlarda merak konusu olmuştu. 

YALI ÇAPKINI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yalı Çapkınız dizisi Gaziantep ve İstanbul'da eş zamanlı olarak çekilirken dizinin evde çekilen bölümlerinde Sabancı ailesine olduğu iddia edilen Beylerbeyi'nde bulunan yalısı kullanıyor. 2. sayfa tarafından yapılan habere göre yalıyı dizi çekimlerine veren aile buradan gelen geliri ise Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlanıyor. 

Emlak Haberleri Haberleri