Yapı Kredi Bankası artan gayrimenkul fiyatlarına savaş açtı: Ankara Mamak ve Keçiören'de uygun fiyatlı daire satışı başladı! 6+1 daire 1 milyon TL!

Ülkemizin önemli bankalarından Yapı Kredi Bankası, artan gayrimenkul fiyatları sebebi ile konut satın almak konusunda zorluk çeken tüketiciler ve yatırımcılar için 3 yeni ihale düzenlediğini açıkladı. İşte Yapı Kredi Bankası’nın yeni konut ihalelerine ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası icralık gayrimenkullerin satışı amacı ile yeni bir ihale platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu duyurdu. Duyurunun ardından 3 yeni ihale düzenleyen banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN YENİ ANLAŞMA!

Yıllardır bankacılık sektöründe ki varlığını korumayı başaran ve her dönemde tüketiciler ile yatırımcılar yararına kampanyalar geliştirmeye gayret eden Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde de sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren Yapı Kredi Bankası, bu sayede müşteri sayısını da giderek arttırmayı başardı. Zorlu ekonomik şartların ortaya çıktığı şu günlerde vatandaşların gayrimenkul sahibi olma konusunda zorluk çektiğini fark eden Yapı Kredi Bankası, şimdi de bu konuya ilişkin yeni bir anlaşmaya imza attığını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkullerin uygun fiyatlardan satışa sunulması amacı ile Gayrimenko isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu bildirdi. Bu kapsamda söz konusu platform üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK KONUT İLANLARI!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkullerin uygun fiyatlardan satışa sunulması amacı ile Gayrimenko platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu bildirdi. Anlaşma kapsamında yeni ihaleler düzenleyen banka, Ankara’da bulunan konutlar için düzenlenen ihalelere ilişkin şu ayrıntıları paylaştı:

  • Ankara- Mamak Ekin Mahallesi 173 metrekare çatı dubleksi: İhale başlangıç bedeli 1 milyon TL, hizmet bedeli 47 bin 200 TL

  • Ankara- Keçiören Kuşcağız Mahallesi 189 metrekare çatı dubleksi: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 500 bin TL, hizmet bedeli 70 bin 800 TL

  • Ankara- Keçiören Kuşcağız Mahallesi 5+1 dubleks daire: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 540 bin TL, hizmet bedeli 72 bin 688 TL

YAPI KREDİ BANKASI GAYRİMENKO İHALE BAŞVURULARI

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko ihalelerine başvuru yapabilmek için öncelikle söz konusu ihale platformuna üye olmak ve sonrasında da satın alınmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedelini hesaba yatırmak gerekmektedir.

Emlak Haberleri Haberleri