Yapı Kredi Bankası satıyor: 285 M2 2 katlı ev ve müştemilatı 110 bin, 264 m2 avlulu taş ev 125.000 TL, bahçe dubleksi 160 bine gidiyor

Bankalardan satılık gayrimenkuller kelepir fiyatlarla satışa sunulmaya devam ederken bu ilanlardan birini de Yapı Kredi Bankası verdi. Yapı Kredi bankası satılık gayrimenkul ilanlarında müstakil evler ve bankadan satılık bahçeli ev ilanları düşük fiyatlarıyla dikkat çekti.

Yapı Kredi Bankası satılık gayrimenkuller için beklenen satış duyurularını peş peşe yayımladı. Yayımlanan ilanlarda çok sayıda taşınmaz satışa sunulurken kelepir arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için satışa sunulan arsa ve tarla ilanlarının yanı sıra bankadan satılık bahçeli ev ve köy evi almak isteyen kişilere de fırsatlar sunuldu. 

Bankadan satılık gayrimenkuller arayanlar için Yapı Kredi satılık gayrimenkul ilanları düşük fiyatları ile dikkat çekerken ucuz ev sahibi olmak ve konut yatırımı yapmak isteyenlerin de radarına girdi. Özellikle de bahçeli ev, müstakil ev köy evi gibi taşınmazlarda sunuluna fiyatlar kaçmaz fırsatlar olarak değerlendirildi. İşte o ilanlar...

YAPI KREDİ BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLER: BANKADAN SATILIK MÜSTAKİL EV FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası satılık gayrimenkul ilanlarını yayımladı. Bankadan satılık gayrimenkul, bahçeli konut ve müstakil ev fiyatları piyasa fiyatının çok daha altında yer alırken cazip seçenekler sunuldu. 

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulan müstakil evler arasında Afyon Sandıklı'da 285 m2 iki katlı ev ve müştemilatı 110 bin liraya, Ordu Gürgentepe'de yer alan 145 m2 büyüklüğe sahip olan kargir ev, ambar ve bahçesi 115 bin liraya satılıyor. 

Mardin Savur'da yer alan 264 m2 büyüklüğe sahip olan taş ev ise 125 bin lira ödemeyi kabul edene satılacak. Konya'nın Kulu ilçesinde yer alan 415 m2 büyüklüğe sahip olan müstakil ev ise 125 bin TL'ye satılıyor. 

Erzurum Horasan Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan 135 m2 büyüklüğe sahip olan apartman dairesi ise 160 bin liraya satılırken Şanlıurfa Siverek Hasançelebi Mahallesi sınırları içerisinde yer alan daire ise 180 bin TL ile satışa sunuldu. 

BANKADAN SATILIK APARTMAN DAİRESİ FİYATI NE KADAR, İŞ BANKASI'NDAN SATILIK DAİRE FİYATI KAÇ TL?

Apartman dairesi almak isteyenler için Gaziantep İslâhiye'de yer alan 108 m2 apartman dairesi 187 bin 500 TL olarak belirlenirken, Konya Karapınar'da yer alan 100 m2 apartman dairesi 190 bin TL olarak ilan edildi. Yapı Kredi Bankası satılık apartman dairesi ilanları bankanın resmi Yapı Kredi intengo sitesi üzerinden yayımlanmakta olup başvurular yine aynı siteden yapılmaktadır. 

Emlak Haberleri Haberleri