Yapı Kredi Bankası'ndan kaçırılmayacak fırsat! Ankara'da depo 40 bin TL, İstanbul'da daire 550 bin TL!

Yapı Kredi Bankası tüm vatandaşları yakından ilgilendiren yeni bir duyuru yayınladı. Banka, yayınladığı duyuruda icralık gayrimenkul satışına başladığını ve fiyatların piyasanın oldukça altında olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İstanbul ve Ankara illerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Mevcut müşterileri ve potansiyel müşterileri için birçok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kart kampanyaları ve finansman hizmetleri geliştiren ve bu sayede de müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde de bankacılık sektörünün dikkat çeken kurumlarından birisi olmayı başarıyor.

Son dönemlerde giderek kötüleşen ekonomik şartlara karşı tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer almaya devam eden Yapı Kredi Bankası, mevcut kart ve finansman kampanyalarından sonra yeni bir hizmet daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni hizmeti kapsamında elinde bulunan icralık daireleri satışa çıkardığını ve fiyatları piyasanın oldukça altında belirlediğini ifade etti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası, anlaşmaya vardığı Intengo platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Düzenlediği yeni ihale kapsamında İstanbul’da bulunan bir icralık daireyi satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu yeni ihaleye konu olan dairenin, İstanbul- Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Banka ilgili dairenin kullanım alanını 55 metrekare olarak açıklarken, ihale başlangıç fiyatının 550 bin TL olduğunu belirtti. Yapı Kredi Bankası ilgili daire için ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların 27 bin 500 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK DEPO İLANI!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkul, bir depo vasfına sahip olduğu öğrenildi. Ankara- Polatlı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan deponun 80 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğunu belirten banka, ihalenin başlangıç bedelini 40 bin TL olarak açıkladı. Yapı Kredi Bankası, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken tutarı 2 bin TL olarak belirledi.

Emlak Haberleri Haberleri