Yeni evinizin anahtarı Vakıfbank'ta 27.500 TL peşinat aylık 4.107 TL taksitle 2+1 daire satışı başladı

Yükselen konut fiyatları nedeniyle vatandaş ev sahibi olmakta zorlanırken kamu bankaları ucuz fiyatlarla daire satışına başladı. Bankadan satılık konut ilanları arayanlara Vakıfbank yeni duyuru yayımladı.

Bankadan satılık ev ilanları için Vakıfbank yeni duyurusunu yayımladı. 2022 senesinin son fırsat kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu kampanyalardan biri de Vakıfbank tarafından sunuldu. Vakıfbank tarafından yayımlanan ilanda 81 il genelinde satılık daire, arsa, tarla, bahçe, dükkan, depo işyeri gibi çok sayıda taşınmaza yer verildi. 

Satışa sunulan taşınmaz ilanları arasında en çok ilgiyi bankadan satılık konutlar görürken Vakıfbank pek çok ilde satılık konutlar için fırsat ilanları yayımlandı. Bankalar bilançolarında yer alan taşınmazları satarak daha sağlam bir bilanço ile yeni yıla girmeyi amaçlarken bu nedenle yıl sonu kampanyaları ile bankadan satılık konut fiyatlarına büyük indirimler yapılıyor. 

VAKIFBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER ARALIK 2022 KAMPANYALARI! 

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Vakıfbank elinde bulunan taşınmazları kelepir fiyatlarla satışa çıkardı. Mülkiyeti Vakıfbank'a geçen taşınmazlar için yayımlanan ilanlarda pek çok ilde yer alan binlerce taşınmaz piyasa fiyatının nerede ise yarısına satışa sunuldu. Bankadan satılık gayrimenkuller arasında en çok talebi konutlar görüyor. Yükselen konut fiyatları nedeniyle vatandaşlar artık çok daha ucuz fiyatlarla satılan bankadan satılık gayrimenkul ilanlarına yöneliyorlar. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI İLE 120 AY TAKSİTLE EV SATIYOR! 

Düzenlenen kampanya ile Vakıfbank aynı zamanda bankadan satılık konut almak isteyen kişilere yönelik olarak 120 ay vadeli konut kredisi desteğini yüzde 1,29 faiz oranı ile veriyor. 

Bankanın satışa sunduğu konutlarda şehir merkezinde yer alan ev için satış fiyatı ise sadece 275 bin TL olarak belirlendi. 

VAKIFBANK SAHİBİNDEN MERKEZ'DE ÜST KAT 2+1 KOMBİLİ DAİRE İÇİN 275 BİN TL FİYAT BİÇTİ! 

Ağrı Merkez'de yer alan 90 m2 büyüklüğe sahip olan 2+1 daire için satış fiyatı 275 bin TL olarak belirlenirken bu evi almak için konut kredisi çekmek isteyen kişiler yüzde 10 peşinatla ev satın alabilecek. 

275 bin liralık evi almak için 27 bin 500 TL peşinat veren bir kişi geriye kalan 250 bin TL için ise 120 ay vadeli 250 bin TL konut kredisi çekmeleri durumunda aylık 4.107 TL ödeyerek ev sahibi olacaklar. 

Emlak Haberleri Haberleri