Yeni Konut Kredisi Hamlesiyle 1 Milyon Ev Satışı ile Avrupa Lideri Olabiliriz

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur kamu bankaları tarafından başlatılan konut kredisi kampanyası ile müşterilere çok özel imkanlar sağlandığını duyurdu.

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur kamu bankaları tarafından başlatılan konut kredisi kampanyası ile müşterilere çok özel imkanlar sağlandığını duyurdu. Değerlendirmelerinde sunulan imkanlarının ev fiyatlarının artmadığı döneme denk geldiğini ifade eden Timur bu kredi hamleleri 1 milyona yakın satılabileceğini değerlendirdi.

Haziran ayı başında duyurulan ve uygulamaya giren konut kredisi fırsatları kamu bankalarından tarihi fırsatlar olarak değerlendiriliyor.



Kamu bankaları ile bu konut kredisi kampanyasını kullanarak ev alacak olan vatandaşlara hem çok düşük faiz oranları ve maliyetlerle kredi imkanı sunuyor hemde ödemelerde ödemesiz dönem ve esnek ödeme seçenekleri sunuluyor.



AVRUPA'DA LİDER OLABİLİRİZ



Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank tarafından sağlanan bu konut kredisi kullanımlarına dair bir değerlendirmede Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur'dan geldi. Erden Timur sağlanan konut kredisi kampanyasına dair açıklamalarda bu kredinin piyasaya sunacağı etkilere değindi.



Kampanyanın duyuruluş zamanınında vatandaşlara avantaj sağladığını ifade eden Timur, konut fiyatlarının uzun süredir artmadığını ve bu fiyatlarla sunulan kampanya ile satışların çok yükseleceğini değerlendirdi. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur açıklamalarında satışların artacağına ifade ederek şu ifadeleri kullandı.



“Türkiye’de konut sadece güvenli bir liman değil, son 4 yıldır neredeyse artmayan fiyatlar sayesinde müthiş bir fırsat oluşturuyor. Yeni açıklanan desteklerle hem tüketiciye oldukça kazançlı bir fırsat sunuluyor hem de ekonomiyi canlandıracak etkili bir hamle başlatılıyor. Bu, bekleyen konut talebini hareketlendirebilir ve yıl sonunda yine 1 milyonun üzerinde satış ile Avrupa lideri olabiliriz.”



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri