Yeni Özelleştirme Kararları Resmi Gazete'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan yeni kararlar açıklandı. Yayımlanan karar kapsamında özelleştirme kapsam ve programında bulunan taşınmazlar hakkında verilen son kararlar duyuruldu. Türkiye Şeker Fabrikaları ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazlar için alınan yeni kararlar duyuruldu...

9 Nisan 2021 tarihli Resmi Gazete ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan yeni kararlar duyuruldu. Yayımlanan kararlar kapsamında hakkında özelleştirme kararı alınan taşınmazlara ilişkin son durum paylaşıldı.

TÜRK ŞEKER FABRİKALARI TOKAT FABRİKASI HAKKINDA ÖZELLEŞTİRME KARARI

Türkşeker Fabrikası Tokat Turhal fabrikası için özelleştirme kararı alındı. 5 bin 824 metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmaz için verilen özelleştirme kararı kapsamında 3 milyon 690 bin lira teklif veren Ahmet Duran Yalçın'a satılmasına karar verildi.



Türkşeker Fabrikaları için verilen ikinci özelleştirme kararında ise yine Tokat ilinde yer alan taşınmaz için alınan karar duyuruldu. İlan edilen karar kapsamında Tokat İli Turhal ilçesi Celal Mahallesi 1183 ada, 1 parsel numaralı, 5 bin 728 metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmazın 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirileceği ilan edildi.

Bu kapsamda söz konusu taşınmazın 2 milyon 220 bin liralık bedel ile en yüksek teklifi veren Enes Hamamcı'ya satılacağı ilan edildi.

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara ili Gölbaşı ilçesi, İncek - İmar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 2 bin 850 metrekarelik büyüklüğe sahip olan taşınmazın 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümleri çerçevesinde satış yöntemi ile satılacağı duyuruldu. 2 bin 850 metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmazın 1 milyon 755 bin liralık bedel ile en yüksek teklifi veren Erk İnşaat LTD. ŞTİ'ne verilecek.



Yine Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan Ankara Gölbaşı İncek İmar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 111289 ada 9 parsel numaralı 2 bin 146 metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmaz Erk İnşaat LTD. ŞTİ'ne 1 milyon 515 bin liralık fiyat ile satışa sunuldu.

Emlak Haberleri Haberleri