Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan İşyeri Kiralarına Yüzde 50 İndirim Desteği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı koronavirüs salgını kapsamında zor bir süreç geçiren esnaflara kira desteği sağlanacağını açıkladı.

Yenimahalle Belediye Başkanlığı koronavirüs salgını kapsamında zor bir süreç geçiren esnaflara kira desteği sağlanacağını açıkladı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar önümüzdeki 6 aylık süreçte işyerleri kiralarında yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan kararlardan en çok etkilenen kesimlerin başında işyerleri geldi.



Sokağa çıkma yasakları, haftasonu kısıtlamaları, kalabalık ortamların engellenmesi gibi düzenleme nedeniyle çok sayıda işyeri kapalı durumda bulunuyor. Bu süreçte işyerleri için devlet tarafından destek sağlanırken belediye başkanlıkları da özel destekler veriyorlar.



YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN YÜZDE 50 İNDİRİM DESTEĞİ



Yenimahalle Belediye Başkanlığı'da 2021 yılının ilk 6 ayında işyerlerine özel destek sağlanacağını duyurdu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından sağlanacak destek kapsamında işyeri sahiplerine kira indirimleri uygulanacak.



Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yapmış olsuğu konuşmasında, pandemi şartları nedeniyle esnafların bir yıldır ayakta kalmak için mücadele ettiğini söyledi. Kendisinin de uzun süre esnaflık yaptığını ifade eden Yaşar, vatandaşların durumlarını çok iyi anladığını söyledi.



İşyeri sahiplerinin dükkanlarını tam anlamıyla çalıştıramadıklarını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sağlanacak desteğe ilişkin "Esnafımıza destek olamıyoruz ama en azından belediyemiz kiracısı esnafımıza nefes aldırmak için bu kararı almayı uygun bulduk. Meclis’imizde oy çokluğuyla almış olduğumuz karar ile belediye mülklerindeki kiracı esnafımıza destek olacağız. Bu zor günleri el birliğiyle aşacağız” bilgisini verdi.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri