Yenimahalle Belediyesi İmar Planı Değişikliği Resmi Gazete Duyurusu

Yenimahalle Belediyesi 8 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete duyurusu ile yeni imar planı değişikliği ilanlarını yayımladı. Detaylar haberimizde...

Yenimahalle Belediyesi 8 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete duyurusu ile yeni imar planı değişikliği ilanlarını yayımladı. Detaylar haberimizde...

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 8 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete ilanı ile imar planı değişikliği yapıldığı duyuruldu.



Söz konusu imar planı değişiklikleri aşağıda yer alırken imar planına itiraz için belirlenen 30 günlük imar planı askı süresi de başlamış oldu.



Yenimahalle Belediyesi İvedik Mahallesi İmar Planı Değişikliği



İvedik Mahallesi 42366 adanın güneyindeki Park Alanında trafo yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Planlama Şubesi İlan Panosuna asılmıştır. İlgililere ilanen duyurulur.



Yenimahalle Belediyesi Kızılırmak-İvedik İsale Hattı Susuz Etabı İmar Planı Değişikliği



Kızılırmak-İvedik İsale Hattı Susuz Etabı'na ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Planlama Şubesi İlan Panosuna asılmıştır. İlgililere ilanen duyurulur.



Yenimahalle Belediyesi İlkyerleşim Mahallesi İmar Planı Değişikliği



İlkyerleşim Mahallesi 42803 ada 1 parselin kuzeydoğusundaki Park Alanında trafo yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Planlama Şubesi İlan Panosuna asılmıştır. İlgililere ilanen duyurulur.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"



Emlak Haberleri Haberleri