Yılsonunda Fiyatlar İndi! İş Bankası'ndan 50 Bin TL'ye Daire Satışı, 3+1, 2+1, 1+1 Ev Fiyat Listeleri

Banka gayrimenkullerinin satışları kapsamında İş Bankası kendisine ait olan evleri satışa çıkardı.

Banka gayrimenkullerinin satışları kapsamında İş Bankası kendisine ait olan evleri satışa çıkardı. Türkiye'nin farklı kentlerinde yer alan gayrimenkuller için İş Bankası 50 bin TL'den başlayan fiyatlar belirledi. Çok sayıda konut satışı ilan listesinde.

İş Bankası kendisine ait olan banka gayrimenkullerini satmaya devam ediyor. Bankanın satış listesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yanında bahçeli ev, müstakil evler, arsa, arazi, tarla, bina ve benzeri gayrimenkuller bulunuyor. Son dönemlerde vatandaşların yakın takibinde olan konut satışları ise 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

İŞ BANKASI'NDAN UCUZ DAİRE SATIŞI

İş Bankası tarafından satılığa çıkarılan ve satış listesinde olan konutlar arasında en düşük fiyat 28 metrekare olan ve ofis olarak kullanılabileceği bildirilen daire oldu. İş Bankası bu daire için 35 bin TL muhammen bedel belirledi. İş Bankası'nın satış listesinde konut amacıyla kullanılabilecek konutların fiyatları ise 50.000 TL'den başlıyor. Farklı il ve ilçelerde yer alan banka konutları için fiyatlar ise farklılık gösteriyor. Bankanın 50.000 TL ile 200.000 TL arasında satıla çıkardığı çok sayıda konut olmakla beraber bu konutların bazıları büyükşehirlerde yer alan 3+1 şeklinde.

İş Bankası tarafından satışa çıkarılan konutların bazıları ise bahçeli ev, bazıları ise müstakil konut şeklinde. olurken bazı konutlar süper lüks hatta komple bina satışları bulunuyor. Tüm bu konut satış listeleri İş Bankası'nın banka gayrimenkul satış ilanlarını yayımladığı internet sayfasından listeleniyor.

BAZI KONUT SATIŞLARINA DAİR FİYAT LİSTESİ

İŞ BANKASI'NIN KONUTLARINI ALMAK İÇİN NELER YAPMAK GEREKİYOR?

İş Bankası tarafından satışa çıkarılan konutlardan almak isteyen vatandaşların yapmaları gereken işlemleri madde madde tüm aşamalarda işlemlerin nasıl sürdürüleceğini derledik. İşte İş Bankası'nın banka gayrimenkullerinin alınabilmesi için müşterilerin yapmaları gerekenler;

1-) Müşteriler öncelikle İş Bankası'nın banka gayrimenkullerinin satışı yaptığı internet sitesine ulaşacaklar.

2-) Bankanın resmi sitesi üzerinden kendi şehirlerinden yada hangi şehirden ev almak istiyorlarsa o illerdeki ilanları inceleyecekler.

3-) Kendilerine uygun konut bulan vatandaşlar ya İş Bankası internet şubesi yada İş Bankası şubelerinden ihaleye katılım başvurusu yapacaklar.

4-) Banka belirli bir tutarda geçici teminat bedeli talep edecek. Bu bedeli yatıranlar ihalede yer alan konutlar için teklif verebilecekler.

5-) En yüksek teklifi veren müşteri konutun sahibi olacak. Daha sonra İş Bankası şubelerinden tapu devir teslim işlemleri tamamlanacak.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri