Ziraat Bankası 100+50 Bin TL Faizsiz Kredi Veriyor! Başvuru Rekor Kıran 12 Ay Ertelemeli Sıfır Faizli Kredi Kampanyası

Başvuru rekoru kıran Ziraat Bankası sıfır faizli 12 ay ertelemeli köye dönüş kredisi son başvuru tarihi uzatıldı. Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var 84 ay vadeli kredi başvuru şartları neler?

Kredi çekmek istiyorum diyen kişiler için Ziraat Bankası başvuru rekortmeni kredisi için son başvuru tarihini uzatma kararı aldığını açıkladı. Normal koşullar altında Şubat ayı sonu itibari ile sona ermesi beklenen Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi kredi kampanyası için son başvuru tarihi uzatıldı.

Düzenlenen kampanya kapsamında aranılan başvuru şartlarını taşıyan kişilere Ziraat Bankası tarafından ilk 12 ayı ödemesiz dönemli olmak üzere 84 ay vadeli sıfır faizli 100 bin TL kredi ve aylık faiz oranı yüzde 0,45 olmak üzere 18 ay vadeli 50 bin TL kredi veriliyor. Kredi desteğinden yararlanan kişiler kredilerini hemen çekerek nakit paraya kavuşurken kredi ödemesine ise 1 sene sonra başlıyor.

KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR PROJESİ NEDİR?

Ziraat Bankası ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçirilen köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi ile köye dönüş kredisi kapsamında başvuru sahiplerine uygun koşullarda nakit para desteği sağlanıyor. Hazine destekli olarak verilen kredide sıfır faizli, düşük faizli, faizsiz uzun vadeli ve 1 sene ertelemeli kredi verilmesi gibi pek çok avantaj sağlanıyor.

ZİRAAT BANKASI BAŞVURU REKORTMENİ 100 BİN TL FAİZSİZ, 50 BİN TL 0.45 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Ziraat Bankası destek kredisi paketleri arasında yer alan köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi kapsamında verilecek olan sıfır faizli kredi paketinin yeni son başvuru tarihi 12 Ekim 2022 olarak ilan edildi. Ziraat Bankası destek kredisi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin bu tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI SIFIR FAİZLİ 12 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası sıfır faizli kredi paketinde 100 Bin TL, 0.45 faiz oranı ile ise 50 bin TL olmak üzere toplamda 150 bin TL kredi kullanma imkanı sunarken söz konusu kredi paketinden yaşadığı köyde hayvancılık yapacak olan kişiler yararlanabilecek. Kredi paketinde başvurular İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine yapılacak. 18 yaşını dolduran, Türk vatandaşı olan, kullandığı kredi ile köyünde en az Küçükbaş hayvancılık yapmaya elverişli ve asgari 100 baş damızlık küçükbaş hayvan ve yeni doğacak yavruları barındırma kapasiteli ağıla sahip olma şartı aranacak.

Emlak Haberleri Haberleri