Ziraat Bankası 1+1 Boş Konut Kredisine Uygun Stüdyo Daireyi 122 Bin TL'ye Satıyor

Ziraat Bankası boş konumda olan yen binada yer alan 65 m2 büyüklükteki stüdyo daireyi 122.000 TL'ye satacağını açıkladı. Banka isteyenler için dairenin krediye uygun olduğunu açıkladı.

Yatırım amacıyla yada kendi ikameti için küçük daire arayanlar için Ziraat Bankası'ndan ucuz konut geldi.

Banka aralık sonunda yayımladığı ocak ayı başında da devam edecek ihale süreci kapsamında Nevşehir'de bir daire satışı yapacak. Yeni duyurulan ve ihale süreci devam eden konut için ise henüz ilk teklif fiyatı verilebilir.

ZİRAAT BANKASI 122.000 TL'YE DAİRE SATIYOR

Ziraat Bankası tarafından ilana çıkarılan konut için özellikler paylaşıldı. Konutun Nevşehir'in Kozaklı İlçesinde olduğunu ve konutunun konumunun Kozaklı İlçesi, Emek Mahallesi, Şehit Polis Recepşahin Caddesi, Kozza Termal Sitesi, C Blokta bulunduğunu duyurdu. Konutta bir oda bir salon bulunduğunu duyuran Ziraat Bankası, evin toplam 65 m2 büyüklükte olduğunu açıkladı. Binanın 2012 yılında inşa edildiği de açıklanan bilgiler arasında yer aldı.

Konutu almak isteyenler için fiyat bilgileri de duyuruldu. Banka konutun 122 bin 500 TL'den satışının yapılacağını açıkladı. Konutu almak isteyenler ödemelerini ister peşin yapacaklar isterlerse de bankadan konut kredisi çekebilecekler.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EV ALMAK VE KONUT KREDİSİ ÇEKMEK

Ziraat Bankası müşterisi olanlar bankanın online gayrimenkul satış sitesi üzerinden sisteme giriş yapabilirler. Sisteme giriş yapılmasının ardından ise vatandaşlar kendilerine uygun konutlara online teklif sunabilirler. Banka müşterisi olmayanlar ise banka şubelerine giderek online teklif verebilirler.

Banka müşterilerinin kredi kullanmak istemesi durumunda Ziraat Bankası Konut Kredisi paketinden faydalanabilecekler. Banka müşterilerine 120 ay vadeli ve banka konutu kredisi kapsamında daha uygun faiz oranlarıyla talep edilen tutar kadar kredi kullanım hakkı sağlayacaktır. Müşterilerin bankadan konut almaları durumunda peşinat olarak yüzde 10 ödeme yapmaları yeterli olacaktır.

Emlak Haberleri Haberleri