Ziraat Bankası 125 m2 Boş 3+1 Daireyi 123.000 TL'ye Satıyor

Ziraat Bankası Ankara'nın Çubuk İlçesinde yer alan 125 metrekare daireyi 123.000 TL'ye satışa çıkardığını duyurdu. Dairenin krediye uygun olduğu da bildirildi.

Ankara'da ev almak isteyenlere Ziraat Bankası'ndan 123.000 TL'ye daire satış ilanı geldi. Resmi kurumsal sitesi üzerinden online ilan yayımlayan Ziraat Bankası konutun özelliklerini istekliler için aktardı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN ANKARA'DA KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası konut satış duyurusunda, ilana konu olan dairenin Ankara'nın Çubuk İlçesinde olduğunu duyurdu. Açık adresi ilan metninde paylaşan Ziraat Bankası dairenin "Çubuk İlçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, İbni Sina Caddesi, No: 54 D" konumunda olduğunu bildirdi. Konutun diğer özelliklerini de paylaşan banka şu bilgileri verdi.

Satışa çıkarılan konut 235/12 ada parselde yer alıyor. Konut Ankara Çubuk İlçesi Beyazıt Mahallesinde yer aldığını duyurdu. Binanın 2015 yılında inşa edildiğini duyuran Ziraat Bankası dairenin boş olduğunu açıkladı. Daire binanın 2. katında yer alıyor ve 125 metrekare büyüklüğünde. 3+1 tipinde olan konut krediye uygun durumda.

İşte O Özellikler

Ziraat Bankası başvuru işlemlerine dair yayımladığı bilgilendirme açıklamasında aşağıda yer alan bilgileri verdi.

"E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir."

Ziraat Bankası'nın banka konutu satış ilanlarına Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış' sayfasından görüntüleyeceksiniz.

Emlak Haberleri Haberleri