Ziraat Bankası Ankara'da 144 bin 500 liraya 365 m2 müstakil ev satıyor

Ziraat Bankası başkentte müstakil ev arayanlar için 144 bin 500 TL muhammen bedeller 365 m2 ev satıyor. Bankadan satılık konut arayanlar için güncel duyurular ve fiyat listesi.

Bankadan satılık evler ihale ile ilk teklif fiyatına alındığında piyasaya göre daha ucuz olabilir. Bu kapsamda yayımlanan duyuruların en dikkat çekici olanları ise Ziraat Bankası ve diğer kamu bankalarından yayımlanıyor. Boş olan dairelere yönelik yayımlanan duyurular arasında son günlerde yenileri dahil oldu. Ziraat Bankası kredisiyle alınabilecek olan bu dairelere dair ilanları sizlerle paylaşıyoruz.

ZİRAAT BANKASI KONUT SATIŞ İLANLARI

Ziraat Bankası'ndan satılık konutlar için duyurular bankanın resmi web sitesinden ilan ediliyor. Duyurularda konutların özellikleri bir bir belirtiliyor. Konutun bulunduğu il, ilçe mahalle sokak bilgisi, binanın yapım yılı ve iç dış özellikleri, konutun m2 büyüklüğü ile oda, wc, balkon sayısı gibi detaylar aktarılıyor. Ziraat Bankası ilan sayfasında ayrıca konutun işgal durumu hakkında boş yada dolu ifadeleri kullanarak evin son durumu hakkında bilgi veriyor.

Bu bilgileri baştan sona inceleyen vatandaşlar konutu kendilerine uygun bulmaları durumunda almak için teklif sunuyorlar. Konut almak isteyen vatandaşlar ilk olarak Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış Sayfasından ilanı inceliyorlar. Daha sonra bankanın müşteri hizmetleri üzerinden daha kapsamlı bilgi edinme şanslarına sahipler. Ayrıca ilgili banka şubesinden de tüm ayrıntılar öğrenilebilir.

365 M2 MÜSTAKİL EV 144 BİN 500 TL

Ankara'nı Polatlı İlçesi Yeniköseler semtinde yer alan ve Köyiçi Mevkiinde bulunan bir müstakil ev 144 bin 500 TL'ye satılacak. İkinci el olan ve 1955 yılında yapılmış olan konut için banka 144 bin 500 TL fiyat belirlemiş.

SATILIK APARMAN DAİRELERİ

Ankara'da apartman dairesi almak isteyenler için de uygun konutların listesini paylaşan Ziraat Bankası, 150.000 TL'den başlayan fiyatlarla daire satışı yapacağını ilan etti. Ankara'nın merkezinde yer alan dairelerin dışında ilçelerinde de konut satışları olacak. Bazı ilanlar ise henüz tamamlanmamış yapılarda yer alan daireler için. İsteklilerin duyuruların detaylarını çok dikkatli incelemeleri gerekiyor.

KREDİ OLANAĞI DA VAR

Ziraat Bankası kendi konutunu almak isteyenler için kredi imkanları da sunuyor. Bankadan ev alacak olanlar için ise "Banka gayrimenkullerinin satışına özel konut kredisi" paketi bulunuyor. Bu paket özelinde 120 ay vadeli kredi çekmek mümkün. Faiz oranları ise kişiye özel belirlenecek.

Emlak Haberleri Haberleri