Ziraat Bankası Ankara'da Bedavaya Yakın Fiyata İkinci El Konut Satıyor! 160 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar Kiradan Kurtarıyor!

Konut sahibi olmak isteyenler en son fırsatları kaçırmak istemiyorlar. Ziraat Bankası tarafından Ankara'da ucuz konutlar satışa çıkarıldı. İşte Ankara'da Ziraat Bankası'nın satışa çıkardığı kelepir evler ve fiyatları...

Ev sahibi olmak için tüm imkanlarını zorlayan bazı vatandaşlar yine de bir konut satın almaya yetecek maliyeti ortaya koyamıyorlar. Bundan dolayı da konut talepleri ertelenmeye başlıyor. Bu konuda alternatif yollar ise vatandaşlara bazı fırsatlar sunabiliyor. Bankalar ellerinden çıkarmak istedikleri konutları kelepir fiyatlarla satışa çıkarıyorlar. Ziraat Bankası da bu bankalardan birisi oluyor. Peki Ziraat Bankası'nın ucuz konut satma gerekçesi nedir? 

ZİRAAT BANKASI NEDEN UCUZ KONUT FIRSATLARI VERİYOR?

Türkiye'de konut fiyatları zam üstüne zam görerek üst seviyeye yükselirken Ziraat Bankası'nın ucuz konut satışı yapmasını müşteriler anlamlandıramıyorlar. Bugün en kötü evin bile 1 Milyon TL'ye yaklaştığı bir dönemde Ziraat Bankası'nın bedava denilebilecek fiyata ev satışı yapmasının ana nedeni merak ediliyor. 

Ziraat Bankası tarafından müşterilere kullandırılan krediler karşılığında konut ipoteği talep ediliyor. Kredi borcu ödenmeyince bu ipotek hakkını kullanan Ziraat Bankası konutların mülkiyetini alıyor. Ancak konut mülkiyetini almış olmak Ziraat Bankası'nın kredi zararını ortadan kaldırmıyor. Bu sorunun devre dışı kalması için konutların nakit dönüşümünün sağlanması gerekiyor. Yüksek fiyat ile aylarca satışta kalacak olan konutlar için düşük fiyat açıklayan Ziraat Bankası hızlı bir şekilde konut satışı yapabiliyor. Ayrıca bu konutların satılmadan durması da Ziraat Bankası için ek bir maddi külfet oluşturuyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN ANKARA'DA SATILIK KELEPİR EVLER

Ziraat Bankası tarafından Ankara'da bazı evler emlak piyasasına göre oldukça uygun koşullarda satışa çıkarıldı. Banka bu konut satışlarını ilanlarla duyururken teklif verenler bu ucuz konutları satın alma hakkı elde edebilecekler. 

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan konut satış ilanına göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde bulunan 130 metrekarelik bir konut satışa çıkarıldı. Banka bu konut için 400 Bin TL fiyat belirledi.

Ziraat Bankası tarafından Ankara'nın Polatlı ilçesinde de bir konut satışa çıkarıldı. 67 metrekarelik bu konut için banka 160 Bin TL fiyat istiyor.

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan 195 metrekarelik bir konut da Ziraat bankası tarafından satışa çıkarıldı. Bu konut için Ziraat Bankası 765 Bin TL fiyat belirledi.

Ziraat Bankası, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 100 metrekarelik konutu 162 Bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Emlak Haberleri Haberleri