Ziraat Bankası İzmir'de 80.500 TL'ye İmarlı Arsa Satıyor!

Ziraat Bankası, İzmir'de bulunan imarlı arsaların satışının yapılacağını ilan etti. Banka tarafından yayımlanan duyuruda 2 adet duyuru bulunurken fiyatlar 80.500 TL'den başlıyor.

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için seçeneklerden birisi de Ziraat Bankası duyuruları. Bankaya ait olan ve açık artırma ile satışı yapılacak arsalar vatandaşlara uygun fiyat fırsatları sunabiliyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK İMARLI ARSALAR

Ziraat Bankası'nın güncel satış duyurularına bakıldığında imarlı arsa satışı kısıtlı sayıda olurken imarsız durumda olan çok sayıda arsanın satışının yapılacağı duyuruldu. İmarsız arsa satışları için yayımlanan duyurularda fiyatlar 18 bin TL'den başlarken imarlı arsalar da fiyatlar daha yüksek durumda. İzmir'de ilanı bulunan bankanın imarlı arsa satışları için ise 80 bin 500 TL ile 243 bin TL muhammen bedel açıklandı.

Ziraat Bankası'ndan İzmir için 2 Duyuru

İmarlı satışı için iki duyuru yayımlayan Ziraat Bankası tüm ayrıntıları açıkladı. Arsaların nerede bulundukları, özellikleri, hisse durumu, muhammen bedel ve ilk teklif fiyatları bankanın resmi web sitesi üzerinden duyuruldu.

80.500 TL'ye Satılık Arsa

Bankanın satışa çıkardığı ilk arsa İzmir Kurtulmuş Mahallesinde bulunuyor. 545 ada 41 parelde bulunan arsa imar konutlu ve 113 m2 büyüklükte. Ziraat Bankası arsa için yapmış olduğu açıklamasında "Fiilen yıkılmış, 908 m² yüzölçümlü arsa üzerinde 1/8 arsa paylı, depo nitelikli, zemin kat 2 no.lu bağımsız bölüm" açıklamasında bulundu. Arsa için açıklanan fiyat 80.500 TL olurken halen ilk teklif verilmemiş durumda.

238.00 TL'ye Satılık Arsa

Ziraat Bankası'nın ikinci konut imarlı arsa satış duyurusu da İzmir Kurtulmuş Mahallesinde yer alıyor. Banka satışı yapacağı arsanın büyüklüğü 340 m2 olarak duyuruldu. Arsa 545 ada 41 parselde yer alıyor. Arsanın özelliklerine dair "Fiilen yıkılmış, 908 m² yüzölçümlü arsa üzerinde 3/8 arsa paylı, mandıra nitelikli, 1 no.lu bağımsız bölüm" açıklaması yapıldı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN İMARLI ARSA ALMAK İÇİN İHALEYE KATILMAK GEREKİR

Yukarıda yer alan arsalar için ilgili Ziraat Bankası şubesi Bergama olarak açıklandı. İsteyen müşteriler İzmir Bergama Ziraat Bankası şubesi yada kendilerine en yakın herhangi bir banka şubesi yada online bankacılık işlemleri üzerinden başvurularını yapacaklar. İlk başvuruların ardından ilgili ilan için belirlenen muhammen bedel üzerinden tekliflerini sunacaklar. En yüksek teklife satış yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri