Ziraat Bankası Mart 2021 Ev Satış İlanları! İl İl Fiyat Listesi

Ziraat Bankası resmi sitesinden yayımladığı banka gayrimenkul satışlarına dair listeyi güncelledi.

Ziraat Bankası resmi sitesinden yayımladığı banka gayrimenkul satışlarına dair listeyi güncelledi. Türkiye geneli 81 il ve ilçede konut satışı yapacağını ilan eden bankanın güncel konut satış duyuruları ve bu satışlar için sağladığı konut kredisi olanakları sizlerle.

ZİRAAT BANKASI'NDAN KONUT SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılan konutların bir kısmı bahçeli ev, bir kısmı müstakil konut bir kısmı da farklı özelliklerde evlerden oluşmakta. Bankanın konut satışlarının çok önemli bir kısmı ise apartman dairelerden oluşmakta. Güncel ilan listesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları yapan banka bu konutların dışında ayrıca çok lüks apartman daire satışları da yapmakta.

Türkiye'nin çok sayıda şehrinde bankaya ait olan ve ihale ile satılan konutlarda büyükşehirler daha çok bulunuyor. Banka Ankara, İstanbul ve İzmir'de çok sayıda konut satışı yapmakta. Konut satışlarının önemli bir kısmı ise Ankara ve İstanbul'da bulunmakta.

İL İL KONUT SATIŞ LİSTESİ

Ziraat Bankası'nın güncel konut satış listesinde yer alan apartman dairelerine dair fiyat listesini derledik. Bankadan ev alacaklar için güncel ilanların bir kısmı şu şekilde;

Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılan en ucuz ilk teklif fiyatı ile satılan konutların bazıları aşağıda. Örneğin Ziraat Bankası, Kırıkkale'de 40 metrekare büyüklüğündeki bir evi 35 bin TL'den satışa çıkardı.







ZİRAAT BANKASI'NDAN NASIL KONUT ALABİLİRİM?

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyen vatandaşlar, konut satışları için ihaleye katılacaklar. Banka şubelerinden yada bankanın internet bankacılık hizmetleri üzerinden ihale başvuruları yapılacak. İhale başvuruları kabul edilen vatandaşlar almak istedikleri ev için teminat bedeli ödeyecekler. Daha sonra o ev için muhammen bedel üzerinden teklif verecekler.

Belli bir ihale süreci sonrasında ise ev en yüksek teklifi veren müşteride kalacak. Bankanın bazı illerdeki konut satışlarına büyük ilgi olabilirken bazı illerdeki satışlar ilk teklif fiyatı üzerinden satılabiliyor. Bu durumda müşteriler indirimli fiyatlar üzerinden konut alabiliyorlar.

KONUT KREDİSİ İMKANIYLA

Ziraat Bankası kendi konutlarını alan müşterilerine avantajlı ve kişiye özel belirlenen faiz oranlarıyla konut kredisi de sağlıyor. Banka, banka gayrimenkulleri konut kredisi kapsamında uzun vade ve esnek ödeme seçenekleri de sunuyor.

Emlak Haberleri Haberleri