Ziraat Bankası Müstakil Ev İlanları Arayanlara Zamlara İnat Satıyor! 128 M2 Avlulu Ahşap Ev 80 Bin TL

Müstakil ev sahibi olmak isteyenlere aradıkları fırsatı Ziraat Bankası sundu. Bankadan satılık müstakil ev ilanları, sahibinden satılık köy evleri!

Bankadan ev sahibi olmak isteyen kişiler için Ziraat Bankası büyük fırsat ilanları yayımlarken piyasa fiyatının yarısının bile altına belirlenen satış fiyatları dikkat çekti. Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası yayımladığı ilanlar ile mülkiyeti kendisine geçen taşınmazları son derece ekonomik fiyatlarla satışa sundu.

Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkuller için satış fiyatları Mart ayına özel olarak yeniden belirlenirken bankadan satılık müstakil ev ve köy evleri arayan kişilere yönelik olarak pek çok ekonomik ilana yer verildi. Bankanın resmi internet sitesi olan Ziraat Bankası intengo sitesinde yer alan ilanlara başvurular için ilk teklif bekleniyor!

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK MÜSTAKİL EV İLANLARI MART 2022!

Koronavirüs salgını döneminde pek çok kişinin zorunlu sokağa çıkma yasağı döneminde küçük evlerde kapalı kalma endişesi ile bahçeli müstakil evlere yönelmesi ile müstakil ev fiyatları büyük bir hızla zamlanmış, fiyatlar 4'e katlayarak büyük bir çıkış yakalamıştı. Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş nedeni ile pek çok kişi bahçeli ev hayalini ertelemek zorunda kalmıştı.

22 bin liradan başlayan fiyatlarla konut satış ilanları yayımlayan Ziraat Bankası Çorum İskilip ilçesinin Kaleboğazı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 128 M2 büyüklüğe sahip olan avlulu ahşap ev fiyatı için sadece 80 bin TL satış fiyatı belirledi. Konut için şu anda ilk satış teklifi bekleniyor.

ZİRAAT BANKASI İPOTEKLİ, HACİZLİ EV NASIL ALINIR?

Banka tarafından satışa sunulan tüm konutlar bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmak ta olup yine konut başvuruları da da aynı site üzerinden yapılıyor. Ziraat Bankası intengo sitesine giriş yapan kişiler burada beğendikleri ve satın almak istedikleri bir evi bulmaları durumunda kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubesi üzerinden ilanda belirtilen teminat tutarını yatırarak bankadan sisteme girmek için gerekli olan şifreyi alacaklar.

Bu şifre ile sisteme giriş yapan kişiler ardından satın almak istedikleri taşınmaz için teklif verecekler. İlk teklifin verilmesinin ardından geri sayım başlarken süre sonunda en yüksek teklifi veren kişi ya da kurum taşınmazı satın almaya hak kazanacaklar. Ev alan isteyen kişiler isterlerse düşük faizle 120 ay vadeli konut kredisi çekerek ödemelerini 120 ay taksitle yapma imkanı elde edecekler.

Emlak Haberleri Haberleri