Ziraat Bankası'ndan 34 bin TL'ye dükkan, 127 bin TL'ye arsa, 160 bin TL'ye konut satışı!

Ziraat Bankası ucuz gayrimenkulleri satışa çıkardı. Konut, arsa ve iş yeri satan Ziraat Bankası kelepir fiyatları duyurdu. Yatırımlık gayrimenkulleri açıklayan Ziraat Bankası'nın son fırsatları nelerdir?

Gayrimenkul satışlarına son dönemlerde oldukça yüksek ilgi gösterilmeye başlandı. Ancak emlak piyasasında düşük fiyatla satın alınabilecek bir gayrimenkul kalmadı. Bundan dolayı gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler gözlerini bankalardan yapılan gayrimenkul satışlarına çevirdiler. Ziraat Bankası da yoğun şekilde gayrimenkul satışı yapıyor. Peki Ziraat Bankası hangi imkanlarla hangi gayrimenkulleri satışa çıkardı? 

GAYRİMENKUL YÜKSEK KAZANÇ ARACI

Gayrimenkul her dönem kazandıran bir yatırım olmuştur. Ancak son bir yıl içerisinde gayrimenkulün getirisi tarihi zirvelere çıktı. Yüksek enflasyondan dolayı yatırım araçlarında reel kazançlar sınırlı kalıyor. Ancak gayrimenkul yatırımında reel kazançlar oldukça yüksek oluyor. Bu da yatırımcıların varlıklarını değerlendirebilecekleri en etkili alanın gayrimenkul olduğunu ortaya koyuyor. 

ZİRAAT BANKASI UCUZ GAYRİMENKUL SATIYOR!

Ziraat Bankası ucuz gayrimenkul satan bankalar arasında yer alıyor. Bankalar müşterilere kullandırdıkları krediler karşılığında müşterilerden gayrimenkul ipoteği talep ediyorlar. Kredi geri ödenemeyince de gayrimenkulün mülkiyeti bankaya devrediliyor. Ancak bu durum bankaların kredi zararını ortadan kaldırmaya yetmiyor. Bunun paraya dönüşmesi için hızlı bir şekilde satışının yapılması gerektiğinden bu gayrimenkuller piyasaya göre ucuz bir fiyatla satışa çıkabiliyor. Ziraat Bankası da bu gerekçeyle ucuz konut, iş yeri ve arsa satışı yapıyor. 

ZİRAAT BANKASI KONUT SATIŞI!

Ziraat Bankası tarafından çok sayıda konut satış ilanı yayınlandı. Bu ilanlar içerisinde en dikkat çekici olanı ise Erzurum Horasan'da yapılan konut satışı oldu. Bankanın verdiği bilgilere göre 145 metrekare büyüklüğünde olan bu konut için 160 Bin TL'lik bir satış fiyatı belirlendi. Piyasaya göre oldukça ucuz fiyatlı olan bu konut için Ziraat Bankası tarafından müşterilere konut kredisi de kullandırılıyor.

ZİRAAT BANKASI İŞ YERİ SATIŞI!

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satış ilanlarına göre banka tarafından dükkan satışları da yapılıyor. Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 21 metrekarelik bir dükkan da Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarıldı. Bu dükkan için banka 34 Bin TL fiyat belirledi. Şu ana kadar da bu dükkanın satışı için herhangi bir teklif yapılmadı. 

ZİRAAT BANKASI ARSA SATIŞI!

Ziraat Bankası Mardin'in Dargeçit ilçesinde de arsa satışı yapıyor. 1209 metrekare büyüklüğünde olan bu arsa için banka 127.500 TL fiyat açıkladı.

Emlak Haberleri Haberleri