Ziraat Bankası'ndan Patron Çıldırdı İndirimi: 347.500 TL'ye Bahçeli Müstakil Ev Alana Bankadan 2. El Araba Bedava!

Bankalardan satılık gayrimenkuller için beklenen fırsat kampanyası Ziraat Bankası tarafından başlatıldı. Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller, 2. el araba ilanları ve bankadan satılık müstakil evler!

Yükselen konut fiyatları sonrasında vatandaşın ev sahibi olması her geçen gün biraz daha zorlaşırken, vatandaşın aradığı kelepir satılık ev ilanları bankalar tarafından yayımlanıyor. Mülkiyeti kendilerine geçen taşınmazları çok ucuz fiyatlarla satışa sunan bankalar aynı zamanda bu evler için nakit para birikimi olmayan kişilere 120 ay vadeli konut kredisi desteği de sağlıyor.

Bu bankalardan biri olarak ta Ziraat Bankası öne çıkıyor. Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller için yayımladığı ilanlarda uyguladığı fiyatlarla ağızları açık bırakırken piyasa fiyatının nerede ise dörtte birinin bile altına satılan ev ilanları adeta kapış kapışılıyor. Ziraat Bankası intengo resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda düşük fiyatlar dikkat çekerken ev sahibi olmak isteyen kişilere büyük fırsatlar sunuluyor.

ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI: BANKADAN SATILIK BAHÇELİ MÜSTAKİL EV FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası satılık ev ilanlarında sunduğu fiyatlarla diğer bankalardan ayrılırken aynı zamanda en çok gayrimenkul satış ilanı yayımlayan banka olması ile de dikkat çekiyor. Bankadan satılık bahçeli ev ilanları arayan kişiler Ziraat Bankası satılık müstakil ev ilanları için verilen fiyatlarla bu bankaya yönelirken bankanın satışa sunduğu evler için aynı zamanda konut kredisi desteği de bulunuyor.

Ziraat Bankası intengo sitesi üzerinden satışa sunulan çok sayıda ev ilanı bulunurken bu ilanlardan biri de Konya'nın Hadim ilçesine bağlı olan Bademli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 146 m2 büyüklüğe sahip olan bahçeli müstakil ev ilanı oldu. Söz konusu ev 42 bin 500 TL fiyat üzerinden ilk teklif verecek olan alıcısını bekliyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EV ALANA 2.EL ARABA BEDAVAYA NASIL GELİYOR?

Ziraat Bankası satılık 2.el araba ilanları ile bankadan ucuz satılık hacizli araç almak isteyen müşterilerine de hitap ediyor. Bankanın satışa sunduğu araç fiyatları arasında yer alan 2020 model Renault Clio araç fiyatı 305 bin TL olarak belirlenirken böylelikle 42 bin 500 TL ödeyerek müstakil ev alan bir vatandaş hem ev hem araba için toplamda 347 bin 500 TL ödeme yapmış oluyor. Piyasada bu fiyata şu anda sadece müstakil ev almak bile yükselen fiyatlar nedeni ile imkansız kabul ediliyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri