Ziraat Bankası'ndan Ucuz Gayrimenkuller! 63 Bin TL'ye Konut, 28 Bin TL'ye Dükkan, 30 Bin TL'ye Tarla!

Gayrimenkul satın almak isteyenler için Ziraat Bankası yeni fırsatları duyurdu. Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satış ilanları yenilenirken düşük fiyatlı konut, arsa ve dükkan satışları dikkat çekiyor.

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe son dönemlerde fiyat yükselişleri insanları bu alanda yatırım yapmak konusunda engelliyor. Ancak ucuz fiyata gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin kullanabilecekleri bir fırsat hale geçerliliğini sürdürüyor. Gayrimenkul satın almak isteyenler bankalardan yapılan satışları değerlendirip avantajlı fiyat imkanından yararlanabiliyorlar. Üstelik bankalar bu satışlarda kredi desteği de sunarak tüm kapıları sonuna kadar açıyor. Bu konuda en aktif bankalardan birisi de Ziraat Bankası oldu. Peki Ziraat Bankası gayrimenkul satışları ile alakalı olarak merak edilen detaylar nelerdir?

ZİRAAT BANKASI'NDAN GAYRİMENKUL SATIN ALMADAN BİLİNMESİ GEREKENLER!

Ziraat Bankası'ndan gayrimenkul satın almadan önce insanların bazı konularda iyi araştırma yaparak net bilgilere ulaşmaları gerekiyor. Öncelikle banka tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları yatırım yapacak olanları şüpheye düşürüyor. Bu fiyatlar emlak piyasasına göre oldukça düşük oluyor. Bunun bazı sebepleri bulunuyor. Ziraat bankası bu gayrimenkulleri bir satın alma işlemi ile mülk edinmedi. Sorunları krediler karşılığında sahip olunan bu gayrimenkuller ile kredi zararları telafi ediliyor. Düşük fiyatla satılan bir gayrimenkul esas itibariyle Ziraat Bankası'na herhangi bir zarar getirmiyor. Aksine en erken sürede satılan gayrimenkuller bankanın kazançlı çıkmasını sağlıyor.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarında düşük fiyat uygulamasının bir başka nedeni de bu satışlarda uygulanan sistem oluyor. Banka gayrimenkul için düşük bir fiyat belirleyip satışa çıkarıyor. O gayrimenkulü satın almak isteyenler ise teklif yapıyorlar. ilk teklifin yapılmasının ardından bir süre başlatılıyor. Bu sürenin sonunda en yüksek teklifin sahibi gayrimenkulü satın almaya hak kazanıyor. Uygulanan ihale sistemi ile gayrimenkullerin fiyatları bir miktar yükselebiliyor. Ancak yoğun talep olmayan gayrimenkulleri o düşük fiyatlarla satın almak da mümkün olabiliyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK GAYRİMENKULLER

Ziraat Bankası tarafından kelepir fiyatlarla dükkan satışları yapılıyor. Buna göre Ordu Akkuş'ta 36 metrekare büyüklüğündeki dükkan 28 Bin TL'ye, Diyarbakır Ergani'de 21 metrekare büyüklüğündeki dükkan 29 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Ziraat Bankası'ndan uygun fiyatlarla konut satışı da yapılıyor. Buna göre Mardin Kızıltepe'de 101 metrekare konut 63 Bin TL'ye, Giresun Bulancak'ta 80 metrekare konut 155 Bin TL'ye, Ankara Akyurt'ta 130 metrekare konut 145 Bin TL'ye satılıyor.

Ziraat Bankası uygun fiyatlarla tarla satışı da gerçekleştiriyor. Konya Hadim'de 11163 metrekare tarla 30 Bin TL'ye, Yozgat yerköy'de 12722 metrekare tarla 30 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Emlak Haberleri Haberleri