Akbank açıkladı: Faizsiz 15 bin TL kredi sunuldu! Son gün 30 Eylül...

Akbank, nakit ihtiyacı olanlar için kampanyasını duyurdu. Mobil kanallar üzerinden adımları takip eden ve başvuruda bulunanlara Akbank, %0 faizli, 15.000 TL’ye varan taksitli avans sunuyor. İşte detaylar…

Akbank, nakit ihtiyacı olanlar için fırsat kampanyasını açıkladı. Söz konusu kampanya dahilinde mobil kanallar üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar, kampanyaya başvurmaları halinde yüzde 0 faizli, 15.000 TL’ye varan taksitli avans fırsatından yararlanabilecek. Akbank’ın resmi sitesinde duyurulan bilgilere göre söz konusu taksitli avans, 6 aya vadeye kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek. Kimler bu kampanyadan yararlanabilir?

Akbank yaptığı kampanya duyurusu ile 15.000 TL’ye varan %0 faizli taksitli avans fırsatını açıkladı. 6 ay vadeye kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek olan kampanya kapsamında, belirlenen şartları karşılayan ve ilk kez mobil kanallar üzerinden Akbanklı olanlar başvuruda bulunabilecek. Kampanyada şartlar ve son başvuru tarihi de belirlendi. Kimler bu kampanyadan yararlanabilecek, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Akbank tarafından sunulan kampanya kapsamında 01-30 Eylül 2023 tarihleri arasında, Akbank Mobil uygulamasını indirip, uygulama üzerinden “Akbanklı olmak istiyorum” butonunu takip ederek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk kez tamamlayan yeni Akbank müşterileri bu kampanyadan yararlanabilecek. Bu adımlar ile ilk kez Akbanklı olanların, ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve bu başvuruların da 25.10.2023 tarihine kadar onaylanması gerekiyor.

KAMPANYA BAŞVURU SÜRECİ

Kampanyaya kurye akışıyla katılanlar, belge işlemleri tamamlandıktan ve evraklar Akbank’a ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak bu kampanyadan yararlanabilecek. Söz konusu kampanyadan, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapanlar yararlanabilecek. Ayrıca 01.09.2023 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olanlar kampanyadan yararlanamayacak.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dahilinde, katılımcılar SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar, 2-6 ay vadeli Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranından yararlanabilecek. Belirlenen tutar ve vade aralığı dışında kalan tüm Taksitli Avans taleplerinde ise müşterilere %3,57 faiz oranı sunulacak.

Taksitli Avans, her bir işlemde en az 200 TL tutarında kullanılabiliyor ve ayrıca ATM’ler üzerinden tek seferde 4.000 TL ile sınırlandırılıyor. Ayrıca Axess veya Wings Kredi Kartı sahipleri 1 yıl kart ücreti de ödemiyor.

Finans Haberleri