Araç kiralayacaklara yüzde 40 destek başladı! Denizbank resmen açıkladı, son 15 gün!

Ulaşım ihtiyaçlarını araç kiralama yöntemi ile giderenler için DenizBank’tan dikkat çeken bir kampanya fırsatı geldi. DenizBank, kampanya dahilinde Yolcu360’tan araç kiralama işlemlerine %40’a varan indirim sunuyor. İşte detaylar…

Bankalar, çeşitli kalemlerde ve çeşitli başlıklarda sundukları kampanya ve fırsatlar ile aralarındaki rekabeti artırmaya devam ediyor. Birçok banka farklı veya aynı sektörlerde sundukları kampanya fırsatları ile müşterilerine ulaşmaya çalışırken, bu rekabetin sonucunda ortaya çıkan fırsatları da vatandaşlar değerlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir kampanya fırsatı da DenizBank’tan geldi. DenizBank, bu kez de araç kiralayacak olanlar için fırsatlarını duyurdu.

Ulaşım ihtiyaçlarını araç kiralama yöntemi ile gideren veya araç kiralamayı düşünen vatandaşlar için DenizBank dikkat çeken bir kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, Yolcu360 üzerinden araç kiralayacak olanlara yönelik %40’a varan indirim fırsatı duyuruldu. DenizBank’ın, İşletme Kart sahiplerine yönelik sunduğu %40 indirim fırsatı, Yolcu360 üzerinden yapılan araç kiralama işlemlerini kapsıyor. Peki kampanya şartları neler? İşte detaylar…

DENİZBANK İŞLETME KART SAHİPLERİNE YÜZDE 40 İNDİRİM

DenizBank İşletme Kart sahiplerine, Yolcu360 üzerinden yapacakları araç kiralama işlemlerine yönelik %40 indirim fırsatı sunuluyor. 10 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya dahilinde İşletme Kart sahipleri, Yolcu360 ile yapacakları yurtiçi araç kiralama işlemlerinde %10, yurtdışı araç kiralama işlemlerinde ise %40 indirimden yararlanabiliyor.

KAMPANYA ŞARTLARI VE DETAYLARI NELER?

Yolcu360, müşterilerinin 180 ülkede 100 binden fazla araç seçeneği arasından en iyi fiyatı ve 1 dakika içinde araç bulmalarını sağlıyor. Bununla birlikte Yolcu360’tan yapılan araç kiralamada indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, fırsattan yararlanabilmeleri için “Fırsatı Yakala” alanından kampanya kodunu alması gerekiyor. Kampanya kodunu alan müşterilerin daha sonra Yolcu360 web sayfasında yer alan alana kodu girmesi gerekiyor.

Yurtiçi ve yurtdışı araç kiralama işlemlerinde geçerli olan kampanyada yurtiçi araç kiralama işlemlerine %10 oranda, yurtdışı araç kiralama işlemlerine ise %40 oranda indirim sunuluyor. 1-29 gün arası kiralama işlemlerini kapsayan kampanya, uzun dönem kiralamaları kapsamıyor.

Finans Haberleri