Avansas'tan dev kasa arkası indirimi! Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü 1 TL'den satışta

Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaş gelecek zamlardan kendisini korumak adına erken alışverişe başlarken internetten satış yapan online alışveriş siteleri yeni fırsatlarını duyurdu. Avansas Mart ayı kampanyası başladı.

Avansas'tan dev kasa arkası indirimi! Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü 1 TL'den satışta - Ramazan ayı öncesi vatandaşlar olası zamlardan kendilerini korumak adına çay, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, un gibi Ramazan ayında çok tüketilen ve stok yapılabilecek ürünlerde uygun fiyat kampanyalarını araştırmaya başlamıştı. 

Özellikle de sahur ve iftar sofralarının vazgeçilmezi olan siyah çay fiyatları için ayın en büyük fırsatı Avansas tarafından sunuldu. Türkiye'nin en büyük ve köklü online satış siteleri arasında yer alan Avansas tarafından başlatılan kampanyada Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü paketi sadece 1 TL fiyatı ile satışa sunuldu. 

RAMAZAN ÖNCESİ HEMEN SEPETE ATIN, TÜM RAMAZAN KEYİFLE İÇİN! 

Siyah çay fiyatları cepleri yakmaya devam ederken Avansas tarafından başlatılan kampanyada yeni fırsat açıklandı. Avansas'a ilk kez üye olarak sipariş verecek olan kişileri kapsayan kampanya sadece internetten verilecek olan çay siparişleri için geçerli olacak. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler ilk olarak Avansas sitesine üye olacaklar. Ardından sepetlerine en az 250 liralık ürün ekleyecekler. Sepetin tamamlanmasının ardından kampanyalı ürünler bölümünden Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü 1 TL Kampanyası seçilecek. Bu ürünü sepetine ekleyen kişiler stoklarla sınırlı olmak üzere sadece 1 seferlik kampanyadan yararlanabilecekler. Yani her yeni üye sadece 1 adet çay siparişi verebilecek. Kampanya 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek. 

Finans Haberleri