Bakanlık resmen duyurdu! 81 ilde 18-25 yaş arası ücretsiz oldu

Bugün Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından gençler için müjde resmen verildi.

Bugün Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından yapılan açıklamalara göre yaz günlerinde tatil yapmak isteyen kişiler için 2022 senesinde başlatılan ücretsiz Müzekart uygulamasının devam edeceği öğrenildi.

BAKANLIK SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Bak, "Gençler, Müzekart GNS bu yıl da ücretsiz olarak hizmetinizde. Genç Ne Sever Platformumuzla gönlünüzden geçenleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz." şeklinde açıklamada bulunarak müjdeyi duyurdu.

DUYURU YAPILDI!

Konu ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalar şu şekildeydi;

"MüzeKart ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Saraylar ve Çanakkale Alan Başkanlığına bağlı 350’den fazla müze ve örenyerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilir, tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Satın aldığınız ilk günden itibaren bir yıl boyunca geçerli olan MüzeKart’ın fiyatı Türk vatandaşları için 60 TL’dir. MüzeKart’ınız ile tarihte bir yolculuğa çıkmak için MüzeKart satış noktalarına ulaşmak için tıklayınız. MüzeKart ile gezebileceğiniz T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı tüm müze ve örenyerlerini görebilmek için tıklayınız. Türkiye'nin Müzeleri uygulaması ile üyelik oluşturarak, müze ve örenyeri girişinde oluşturacağınız kod ile kartınızı anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Üyelik oluşturulmayan durumlarda MüzeKart'ınızın kargo ile size ulaşmasını beklemeniz gerekecektir."

Yapılan bu açıklamalar ile birlikte 18-25 yaş arasındaki tüm öğrencilerin ücretsiz bir şekilde bu uygulamadan faydalanabilecekleri ifade edili.

Finans Haberleri