Benzine zam fiyatlara yansıdı! 15 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Benzine yapılması beklenen zammın pompalara yansımasının ardından güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu olmuştu. Konu hakkında yapılan açıklamalarda güncel akaryakıt fiyatları belirlendi.

Son dönemde ekonomide yaşanan dalgalanmalar ile brent petrol fiyatları nedeni ile akaryakıt fiyatlarına çok sayıda zamlar gelmeye başlamıştı. Bu zamların görülmesinin ardından ise neredeyse birkaç günde bir güncellenen rakamlar vatandaşlar tarafından da takip edilmesi güç bir hal aldı. Konuya ilişkin son olarak da bir lira 32 kuruş zam geleceği öğrenilmişti.

BENZİNE 1 LİRA 32 KURUŞ ZAM GELDİ!

Bir önceki gün yapılan açıklamalara göre motorine 1 lira 7 kuruş kadar zam gelmişti. Bugün ise benzin fiyatlarına 1 lira 32 kuruş zam uygulandığı öğrenildi. Yapılan bu zamların ardından güncel akaryakıt fiyatları da oldukça merak konusu oldu.

Yılbaşına baktığımızda fiyatlarda büyük değişikliklerinin olduğu görüldü. Yılbaşında benzin fiyatları 21.14 TL; motorin fiyatları ise 23.50 TL seviyesindeydi. Şimdi ise güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde verildi;

İstanbul

Motorin litresi 26.37

Benzinin litresi 28.05

Ankara

Motorin litresi 26.85

Benzinin litresi 28.53

İzmir

Motorin litresi 27.03

Benzinin litresi 28.64

Finans Haberleri