Bu teklif kira öder gibi ev sahibi yapıyor: 100 bin TL teklifini 120 ay vade ile değerlendirin!

Denizbank düşük faizli konut kredisi teklifi ile uzun yıllardır hayalinizi kurduğunuz o eve kavuşturuyor. Esnek kredi planı, uzun vadede ödeme sistemi ve düşük faiz oranlı 100.000 TL konut kredisi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?

DenizBank konut kredisi ile hayalinizdeki eve kavuşmanız bir adım daha yaklaşıyor. Eşit taksitli kredi ödeme planı, her bütçeye uygun düşük faizli sabit ödeme seçeneği bütçeye dost kredi paketi Eylül ayına özel başvuruya açık hale getirildi.

DenizBank 100.000 TL konut kredisi başvurusu için kampanyalı dönem boyunca banka müşterisi olmak yeterli oluyor. Denizbank 120 aya varan vade fırsatı ile 100.000 TL kredi tutarı enflasyona endeksli olarak kampanya dönemine damga vuruyor.

DENİZBANK 100 BİN TL KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU VE ŞARTLARI NELERDİR?

Denizbank 100.000 TL konut kredisi başvurusu için banka üzerinden müşteri hesabı oluşturmak gerekiyor. Mobildeniz Mobil uygulama üzerinden veya müşteri hizmetleri hattını arayarak ön başvuru işlemi tamamlanabilir. Kredi başvurusu hesap onayı alan tüm başvuru sahipleri için evrak teslimi sonrası gerçekleşir.

18-65 yaş arasındaki TC vatandaşı tüm banka müşterileri DenizBank konut kredisi başvurusundan faydalanabilir. Kredinin onaylanabilmesi için maaşlı çalışanların bordrosunu ya da SGK dökümünü başvuru evrakları arasına eklenmesi önemlidir.

DENİZBANK 100 BİN TL KONUT KREDİSİ BAŞVURU EVRAKLARI NELERDİR?

DenizBank konut kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin bankaya teslim etmesi gereken evraklar arasında şunlar yer alıyor:

-Başvuru sahibinin nüfus cüzdanı

-Mortgage kredi başvuru formu

-İkametgah belgesi

-Satın alınmak istenen konutun tapu fotokopisi

-Gelir belgesi

DENİZBANK 100 BİN TL KONUT KREDİ PLANI

Denizbank 100.000 TL kredi başvurusunda bulunacaklar ayda sadece 3.359 TL ödeyerek bu teklifi değerlendirebilir. Düşük faiz fırsatı ile başvuruya açık hale getirilen konut kredisi geri ödeme planı aşağıdaki tablodan incelenebilir:

-Kredi tutarı: 100.000 TL

-Kredi vade süresi: 120 ay

-Kredi faiz oranı: %3,79

-Kredi aylık taksit tutarı: 3.359 TL

Finans Haberleri