Bugün son! Akbank'tan karşılıksız 2000 TL almak için hemen başvurun

Akbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte müşterilerine özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapan kişilere 2000 TL verileceği ifade edildi.

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank tarafından büyük kampanya duyuruldu! Henüz Akbank müşterisi olmayan ve kart başvurusu yapacak olan kişiler için karşılıksız 2000 TL verileceği öğrenildi. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapacak olan kişiler için kampanyanın detayları hakkında bilgi verildi.

AKBANK'TAN KARŞILIKSIZ 2000 TL!

1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren başlayan kampanya hakkında yapılan açıklamalara göre SMS atarak kişilerin karşılıksız 2000 TL olarak alabileceği ifade edilmiş oldu. Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin bugün başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiği öğrenildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Banka tarafından yapılan açıklamalara göre kampanyaya başvuru yapmak isteyen kişiler için detaylar şu şekilde verildi;

  • Kampanya kapsamında gönderilen SMS'ler müşterinin tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess com tr tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.
  • Başvuru formunda yer alan “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilirsiniz. Kartınızı adresinize ulaşmadan, internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz
  • Kampanya kazanımları aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılacak ilk 1500 TL'lik harcamalar için geçerlidir.
  • Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kartları ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamında yer almıyor.
  • Kampanyanın bireysel bazda olduğu belirtildi.
  • Akbanklılar kampanya süresince toplam 2.000 TL'ye varan chip para ödülünden yararlanabilecek. Müşterilerin üye iş yerleri ve diğer kampanyalardan da chip para kazanma hakkı bulunuyor.
  • Kampanyadan kazandığınız chip-para, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank'ın resmi internet adresi üzerinden kampanya hakkında gerekli olan tüm detaylar belli olurken başvuru yapmak isteyen kişiler bilgi alabilirken, bununla birlikte “ODUL” yazıp 4566’ya SMS gönderilebileceği ifade edildi.

Finans Haberleri