Cüzdanında Akbank kartı olanlara karşılıksız 10 bin TL chip para verilecek! İşte detaylar

Özel bankalar arasında olan Akbank, son dönemlerde yaptığı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Akbank, son olarak resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında müşterilerine karşılıksız 10 bin TL vereceğini açıkladı. İşte kampanya detayları

Yakınlarını Akbank’a davet ederek kazanmak isteyen Akbanklılara güzel haber geldi. Davet kodu ile Akbanklı olan herkes için 300 TL, kredi kartı kullananlar için 700 TL verilecek. Bir kullanıcının kampanya dönemi boyunca en fazla 10 bin TL kazanabileceği açıklandı.

Akbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında, “Akbanklılar davet kodu ile Akbanklı olan her yakını için 300 TL, kredi kartı kullanan her yakını için 700 TL kazanarak toplam 10.000 TL’ye varan chip-para kazanıyor” ifadesini kullandı.

31 MAYIS SON TARİH

1 Nisan tarihinde başlayan kampanyanın 31 Mayıs tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Akbanklılar kendileri için öze olarak Akbank mobil uygulaması üzerinden ulaştırabilecekleri kod ile yakınlarını Akbanklı yapmaları halinde para kazanabilecek.

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

31 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanyaya ilişkin detaylar şu şekilde açıklandı:

“Davet Et Kazan Programında; 1 Nisan – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde Akbanklılar kendileri için özel oluşturacakları davet kodunu yakınlarıyla paylaşmaları ve yakınlarının bu davet koduyla mobilden Akbanklı olduktan sonra Kredi Kartı harcaması yapmaları durumunda chip-para kazanacaklar.

Akbanklılar, 1 Nisan – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde oluşturdukları davet kodunu sınırsız sayıda yakınıyla paylaşabilir, bununla beraber kodu kullanarak Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini başarıyla tamamlayan yakınlarından 300 TL, kredi kartını kullanmaya başlayan yakınlarından 700 TL kazanarak en fazla 10.000 TL chip-para kazanabilir”

Davet kodunu alan Akbanklılar davet kodunu istedikleri kadar yakınıyla paylaşabilirler. Ancak bir katılımcının en fazla kampanya döneminde 10 bin TL chip para kazanabileceği açıklandı. Kodu alan kişilerin 31 Mayıs’a kadar kodlarını paylaşabileceği belirtildi.

Finans Haberleri