DenizBank'tan müşterilere özel düşük faizli anında 15 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası

DenizBank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte nakit ihtiyacı duyan kişilere anında 15 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.

Son yıllarda masrafların artışı ile birlikte ihtiyaçlarını karşılamak için kredilere başvuran vatandaşlar için DenizBank'tan büyük ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Yayımlanan kampanyaya göre nakit ihtiyacı duyan ve 15 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler için düşük faiz oranıyla kredinin verileceği öğrenildi. Kampanya kapsamında başvuru yapacaklara gerekli olan örnek ödeme planı ile birlikte başvuru için gerekli olan koşullara dair tüm detaylara yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME PLANI BANKA TARAFINDAN YAYIMLANDI!

DenizBank tarafından yapılan açıklamalara göre başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan ödeme planı ile birlikte bilgiler şu şekilde verildi;

Anapara = 15.000 TL

Toplam Faiz = 2.501 TL

Tahsis Ücreti = 86 TL

Faiz Oranı = %1,89

Aylık Taksit = 1.458,50 TL

Toplam Ödeme = 17.588,25 TL

Yıllık Maliyet Oranı = %35,31

Tahsis Ücreti = 86,25 TL

BAŞVURU KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Yukarıdaki avantajlı ödeme planı ile 15 bin TL ihtiyaç kredisini almak isteyen müşteriler için bankalar tarafından belirli başvuru şartları sunulmaktadır. Bu kapsam dahilinde gerekli ve önemli görülen bu şartlar şu şekilde verilmiştir;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

Yukarıda yayımlanan şartların sağlanmasının ardından ise DenizBank'ın internet ve mobil bankacılığı üzerinden online bir şekilde başvuruların yapılabildiği ifade edilirken bunun yanı sıra bizzat bankaya giderek de kolay bir şekilde başvuruların alınabileceği öğrenildi.

Finans Haberleri