Elinde lirası olanlar dikkat! Uzman isim açıkladı fırsat ayağınıza geliyor, kaçıran çok pişman olacak

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte altın ve dolar için fırsatı açıkladı.

Milyonlarca vatandaş son fırsat denilerek uyarıldı! Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklamalar ile birlikte yatırım amaçlı altın ve doları olan vatandaşlar için Eylül ayı itibariyle fırsat elde edebileceği bu nedenl ede piyasayı iyi takip etmesinin gerektiği öğrenildi.

ALTINDA SON DURUM!

Bu sene altın fiyatlarının ani bir şekilde artmasının ardından piyasalardaki son durum merak konusu oldu. Güncel olarak takip edilen altın fiyatlarının seyrinin nasıl olacağı en çok merak edilenler arasında yer aldı. Özellikle de gram altında yaşanan bu değişim merak konusu iken, İslam Memiş'in daha önce de yaptığı değerlendirmeler sonucunda 1700 TL'nin altındaki rakamların güncel kur için kalıcı olmadığı öğrenildi.

Diğer yandan da piyasalara baktığımızda beklentinin de pozitif yönde olduğunun altı çizildi. Yatırım yapacak olan kişiler için gram altının 1667 TL olduğu bu dönemde paranın bu şekilde kalmayacağı, 1700 TL'nin üzerinde olacağı şekilde değerlendirmelerde bulundu.

ELİNDE TL BULUNDURANLAR DİKKAT!

Konu hakkında Merkez Bankası'nın faiz artımını ifade eden İslam Memiş, “Merkez Bankası'nın agresif faiz artırımından sonra kısa vadeli bir çekilme oldu. O videolarımda ifade ettim 1700 lira altındaki gram altın seviyesi kalıcı değil diye. Elinde TL bulunduran, döviz bulunduran, altın yatırımı yapmak isteyenlere buraların bir fırsat olduğunu ifade etmiştim. Gram altın / TL'de yön yukarı arkadaşlar.'' şeklinde ifadeler ile yatırım yapmak isteyen kişiler için kritik olan noktayı vurgulamış oldu.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Yapılan tüm bu açıklamaların ardından güncel durumu takip etmek isteyen kişiler için ise altın fiyatları şu şekildeydi;

Gram Altın = 1.657,36 TL'den alış 1.657,62 TL'den satış

Cumhuriyet Altın = 1.005,00 TL'den alış 11.155,00 TL'den satış

Yarım Altın = 5.519,00 TL'den alış 5.607,00 TL'den satış

Çeyrek Altın = 2.751,00 TL'den alış 2.795,00 TL'den satış

Tam Altın = 10.871.21 TL'den alış 11.087,96 TL'den satış

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan tüm ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'e ait değerlendirmeler olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

Finans Haberleri