Emekli maaş promosyonu Nisan tarifeleri! En yüksek promosyon ödemesi hangi bankada?

Emekli maaş promosyonu kampanyaları için bankaların yaptıkları son güncellemeler merak ediliyor. Nisan 2023 dönemi emekli maaş promosyonunda en yüksek ödeme hangi bankada? Emekli maaş promosyonu yeni ödeme tarifeleri nelerdir?

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak yeni gelişmeler sıklıkla araştırma konusu yapılıyor. Bankalar arasında yeni bir rekabet başlarken Nisan ayı maaş promosyonu kampanyaları da güncellenerek ilan ediliyorlar. Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını yenilerken yeni koşullar da belirleniyor. Emekliler ise Nisan ayında kendilerine en yüksek tutarlı maaş promosyonunu veren banka ile çalışmak istiyorlar. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ALMA KOŞULLARI!

Emekli maaş promosyonu alabilmek için öncelikle promosyon kampanyasından yararlanılacak bankaya SGK emekli maaşının taşınması gerekiyor. Bunun üzerine promosyon sözleşmesi yapılıyor ve müşteri emekli maaşını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. 3 yıl boyunca aynı bankadan maaşını çekecek olan müşteri bunun karşılığında emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. 

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI NİSAN 2023!

ING Bank tarafından yapılan açıklama ile Nisan 2023 emekli maaş promosyonu kampanyasının koşulları belli oldu. Buna göre ING Bank’tan emeklilere 8.500 TL’ye varan tutarlarda maaş promosyonu veriliyor. Bunun yanında otomatik fatura ödeme talimatı ile de 1.500 TL de ek nakit promosyon alınabiliyor. Böylece promosyon tutarı 10.000 TL’yi buluyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI NİSAN 2023!

QNB Finansbank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere 8.000 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Buna ek olarak da emekliler CardFinans kredi kartı ile yıllık 1.200 TL de indirim hakkı elde edebiliyor. Emekli maaş promosyonu da 9.200 TL’ye çıkmış oluyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI NİSAN 2023!

Garanti BBVA tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre emekliler bu bankadan 7.500TL’ye kadar maaş promosyonu alabilecekler. Buna ek olarak ise harca sözüne karşılık olarak da 1.000 TL bonus hediye ediliyor. Bu şekilde toplamda 8.500 TL ödeme yapılmış oluyor.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI NİSAN 2023!

Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasının Nisan güncellemesi yapıldı. Buna göre emeklilere 7.000 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Ayrıca müşteriler belirli koşullarda 1.500 TL de chip-para kazanabiliyorlar. Toplamda ise emekli maaş promosyonu 8.500 TL’ye kadar çıkıyor.

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI NİSAN 2023!

Denizbank emekli maaş promosyonu kampanyası ile dikkat çekiyor. EYT’liler için özel kampanya yapan Denizbank 10.000 TL’ye varan emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

Finans Haberleri