Emeklilere 100 Bin TL ihtiyaç kredisi! Halkbank düşük faizli kampanyayı açıkladı!

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalan emeklilere Halkbank’tan çok cazip bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Emekliler aylık yüzde 1,69 faizle 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

Yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların sayısında bir hayli yükselme oldu. Özellikle de emekli vatandaşlar parasal sıkıntı içerisine girdiler. Finansal olarak rahatlamak ve bütçelerindeki açıkları kapatmak isteyen emekliler ihtiyaç kredisi kullanmayı tercih ediyorlar. Ancak bu krediyi çekerken yüksek faiz sarmalının içerisinde kalmak istemiyorlar. Tam da bu durumda olan emeklilere ilaç gibi gelecek ihtiyaç kredisi kampanyasını Halkbank açıkladı.

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ!

Emeklilere çok özel bir kampanya hazırlayan Halkbank çok avantajlı koşullarda ihtiyaç kredisi veriyor. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen Halkbank’ın emekli müşterileri öncelikle düşük faiz imkanından yararlanıyorlar. Aylık yüzde 1,69 faizle ihtiyaç kredisi çekebilen emekliler finansal sorunlarına çok etkili bir çözüm yolu bulabiliyorlar. Emekliler şu anda bu faizle herhangi bir bankadan ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip olamıyorlar.

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında emekliler esnek ödeme koşullarına da sahip olabiliyorlar. Bu da emeklilerin çok sıkı bir ödeme planına maruz kalmalarını önlüyor. Aylık eşit taksitli bir ödeme planında kredi borcunu geri ödemek isteyenler yine bu imkanı kullanabiliyorlar. Ancak 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli gibi ödeme planları da tercih edilebiliyor.

Emekliler ihtiyaç kredisi kullanmak için Halkbank’a başvuru yaptıklarında kendilerine uygulanacak olan azami vade süresini de merak ediyorlar. Emekli müşteriler 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Bu kredinin limiti 50 bin TL’ye kadar olabiliyor. 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında limitlerdeki krediler için ise 12 aya kadar vade yapılıyor. 100 Bin TL’nin üzerindeki limitlerde ise en fazla 12 aya kadar vade uygulanabiliyor.

100 BİN TL EMEKLİ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Halkbank'tan 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan emeklilere aylık yüzde 1,69 kredi faizi uygulanıyor. Bu kredinin aylık taksiti 5.354 TL olarak hesaplanıyor.

Finans Haberleri