Emeklilere 25 Bin TL ve 100 Bin TL veriliyor! Halkbank özel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu!

Halkbank emekliler için 25 Bin TL ve 100 Bin TL tutarlarında kredi kampanyasını duyurdu. Halkbank'ın emekli müşterileri oldukça uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

Türkiye'de emekli bankası olarak da bilinen Halkbank tarafından emeklilerin finansal sorunlarına çeşitli çözümler üretilmeye devam ediliyor. Emekliler Halkbank'a başvuru yapmaları halinde ihtiyaçları olan nakit desteğini düşük faizli ihtiyaç kredisi olarak alabiliyorlar. Böylece emeklilerin finansal sorunları en ucuz şekilde çözülebiliyor. 

EMEKLİLERE FIRSAT ÜSTÜNE FIRSAT!

Halkbank'ta emekliler için çok sayıda fırsat bulunuyor. Emeklilere kampanya üstüne kampanya sunan Halkbank ilk olarak emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklileri memnun ediyor. Bu kampanya kapsamında emeklilere maaşlarının miktarlarına göre değişmekle beraber 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen miktarlarda maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu maaş promosyonunu alabilmek için emekli müşterilerin maaşlarını Halkbank'tan alıyor olmaları veya bu bankaya maaşlarını taşımaları gerekiyor. 

EMEKLİ MÜŞTERİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank'ın emekli müşterilere yönelik açıkladığı kredi kampanyası da oldukça dikkat çekiyor. Bu kapsamda emekliler Halkbank'tan düşük faizlerle çeşitli limitlerde ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu imkanı ise emeklilerin bir başkada bulmaları şu andaki kredi faiz ortalamalarına göre mümkün değil. Bankaların ihtiyaç kredisi faizleri oldukça yükseldi. Halkbank da emekliler haricinde verdiği ihtiyaç kredisi faizinde daha yüksek oranlar belirliyor. 

Halkbank'tan emekli ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterilere kredi limitlerine göre değişmekle beraber iki ayrı faiz oranı sunuluyor. Aylık yüzde 1,55 faizle veya aylık yüzde 1,69 faizle emekliler ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kredi vadesi ve limite göre bu faiz oranları farklı şekilde uygulanıyor. 

Emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında emekli müşterilere uygulanan azami vade süreleri de tıpkı BDDK'nın belirlediği şekilde olmaya devam ediyor. 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile ve 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile kullandırılıyor.

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Halkbank tarafından emekli ihtiyaç kredisi maliyet hesaplaması açıklandı. Buna göre 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken emeklilere aylık yüzde 1,55 oranında faiz uygulanıyor ve kredi taksiti 871 TL olarak hesaplanıyor. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan emeklilere aylık yüzde 1,69 kredi faizi uygulanarak aylık taksit tutarı 5.354 TL şeklinde hesaplanıyor.

Finans Haberleri