Emeklilere 7.000 TL karşılıksız nakit ödül! Akbank tek imzayla ödeme yapıyor!

Emeklilere bankaların yaptıkları karşılıksız nakit ödeme kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Akbank 7.000 TL ödeme yapılmasını içeren emekli kampanyasını açıkladı.

Türkiye'de bankalar için emekli müşteriler oldukça önemli bir hale geldiler. Milyonlarca emeklinin olmasından dolayı bankalar bu kişileri müşteri yapabilmek için kıyasıya bir yarış içerisine girdiler. Bu doğrultuda emeklilere çeşitli sürprizler de yapılıyor. Bu kapsamda emekli müşteriler kendilerine sağlanan imkanları değerlendirerek bütçelerine ek kaynaklar yaratabiliyorlar. Akbank da emeklilere önemli ödemeler yapan bankalar arasında yerini aldı. 

AKBANK NAKİT ÖDÜL KAMPANYASINI AÇIKLADI!

Akbank tarafından emeklilere çok önemli nakit destekleri verilmeye başlandı. Bu kapsamda emeklilerden sadece çok kolay bazı koşulları yerine getirmeleri isteniyor. Emekliler Akbank'ın imkanlarından faydalanmak istiyorlarsa ilk olarak emekli maaşlarını Akbank'a taşımaları gerekiyor. Ardından ise banka ile müşteri arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşme kapsamında emekli müşteri bankaya emekli maaşını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Bu sözün ise herhangi bir tazminat cezası bulunmuyor. Müşteri istediği zaman belirli koşullarda anlaşmayı sona erdirebiliyor. 

Akbank emekli kampanyası kapsamında müşterilere çeşitli promosyon ödemeleri de yapılıyor. Bu doğrultuda ana kriter emeklinin ne kadar maaş olduğu oluyor. Emekli maaşları arasında belirli kategoriler oluşturuldu. Bu kategoriler SGK tarafından belirlenirken Akbank ona göre emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 

Akbank'ın yaptığı duyuruya göre emekliler 7.000 TL'ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. Ancak bu imkan sadece 10 Bin TL ve üzerinde emekli maaşı olan müşterilere sağlanıyor. Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan müşterilere ise 6.250 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan müşterilere ise 4.850 TL veriliyor. 3.500 TL altında emekli maaşı olanlara ise Akbank 4.200 TL nakit ödeme yapıyor.

Finans Haberleri