Emeklilere Mart sürprizi 12.500 TL! Vakıfbank promosyon kampanyasını açıkladı!

Emekli maaş promosyonlarında yeni kampanyalar açıklanırken Vakıfbank'ın kampanyası da oldukça cazip bir hale getirildi. Vakıfbank tarafından emeklilere ne kadar ödeme yapılacağı açıklandı?

Türkiye'de emekli vatandaşlar kendilerine sağlanan nakit imkanlarını değerlendirmek için arayış içerisindeler. Geçim sıkıntısı içerisinde kalan emeklilerin büyük bir kısmı emekli maaş promosyonu kampanyaları ile elde edebilecekleri ek gelirleri araştırıyorlar. Emekli maaş promosyonlarında büyük bir rekabet yaşanmıyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen rekabetten emekliler kazançlı çıkmıştılar ama bankalar bu süreci farklı şekilde yürütmeye başladılar. 

MAAŞ PROMOSYONLARI ARASINDA FAZLA FARK YOK!

Emekli maaş promosyonları arasında çok fazla bir fark bulunmuyor. Emekliler maaşlarını bankalara taşıyarak emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bankalar arasında rekabet yavaşladığı için emekli maaş promosyonu ödeme tutarlarının üst tarifesi 5.000 TL ile 7.500 TL arasında değişiyor. Bankalar ek ödemelerle emeklileri ikna etmeye çalışıyorlar. Böylece emekli maaş promosyonu kampanyaları da çeşitleniyor. Bu kampanyalar sadece maaş promosyonundan ibaret olmuyorlar. 

VAKIFBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ!

Kamu bankası olan Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyasında Mart ayında da değişiklik yapmadı. En azından promosyon tutarları aynı bırakıldı. Kamu bankaları SGK ile yaptıkları protokolde belirlenen asgari promosyon tutarlarını ödemeye devam ediyorlar. Hatta bu tarifeyi SGK değiştirmedikçe kamu bankalarının herhangi bir emekli maaş promosyonu zammı uygulamaları beklenmiyor. 

VAKIFBANK NE KADAR EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU VERİYOR?

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu tarifesi merak konusu oluyor. Bu konuda emeklilere sağlanan imkanı açıklayan Vakıfbank ödeme tutarlarını duyurdu. Buna göre emekli müşteriler maaş tutarlarına göre değişen miktarlarda emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler. Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, emekli maaşları 10.000 TL üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

EMEKLİLERE İHTİYAÇ KREDİSİ JESTİ!

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanarak bankanın emekli maaş müşterisi olanlara banka ihtiyaç kredisi jesti yapıyor. Bu kapsamda emekli müşterilerin bütçelerine destek vermek için 7.500 TL de ihtiyaç kredisi veriliyor. Düşük limitle verilen bu ihtiyaç kredisinin taksiti de emeklileri zorlamıyor. 5.000 TL'lik emekli maaş promosyonu ödemesi ile de eklenince emeklilerin hesaplarına 12.500 TL para yatıyor. 

Finans Haberleri