Emekliye promosyon ödemesi dışında 3 bin TL ek ödeme!

Emekliler maaşlarına gelen zam oranından çok fazla memnun olmadı. Durum bu şekilde olunca gözler bankaların sunduğu ek ödemelere çevrildi. Promosyon ödemeleri dışında bazı bankalar ek ödeme yapıyor. İşte Yapı Kredi ek ödeme detayları..

Yapı Kredi Bankası emekliler için promosyon ödeme detaylarını açıkladı. Banka yaptığı açıklamasında aylık net maaş tutarına göre promosyon ödemesi yapıyor. Ancak maaş miktarına bakmadan her emekliye 3 bin TL daha ödeme yapacak. Peki, 3 bin TL ek ödeme şartları ne kimler yararlanabilecek? İşte detaylar..

Banka resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında promosyon ödemesi dışında belirtilen şartları taşıyan emeklilere ek ödeme yapacağını açıkladı. Yapılacak olan ödemelerden yararlanmak isteyen emeklilerin belirtilen bir takım şartları taşıması gerekiyor.

18 BİN TL’YE KADAR PROMOSYON

Banka, 18 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Belirtilen başvuru şartlarını taşıyanlar için, “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!” duyurusunu yaparak ödeme detaylarını açıkladı.

Öte yandan emekli nakit promosyon ödemesi için, “Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 9.999 TL'ye kadarsa 6.250 TL; 10.000 TL - 14.999 TL arasındaysa 10.000 TL; 15.000 TL - 19.999 TL arasındaysa 12.500 TL; 20.000 TL’ nin üzerindeyse 15.000 TL nakit promosyon ödenir” duyurusu yapıldı.

3 ŞART AÇIKLANDI

Buna göre bankanın sunduğu 3 şartın detayları açıklandı. Yapılan açıklamada maaş promosyon tutarına ek olarak fatura talimatı, kredi kartı harcaması ve dijital aktiflik şartını taşıyanlara ek ödeme yapılacak. Ek ödemeler belirlenen süreler içerisinde hesaplara yatırılacak. Buna göre;

Fatura talimatı için 1.500 TL

Kredi kartı harcaması için 1.000 TL

Dijital aktiflik için 500 TL ek ödeme yapılacak.

Banka açıklamasında promosyon ödemelerinin 31 Temmuz’a kadar devam edeceğini belirtti. Maaşını bu tarihe kadar taşıyıp, şartları yerine getirenlere ek ödeme yapılacak.

Finans Haberleri