Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! O banka 240 ay vade ile 400 bin TL konut kredisi veriyor

Garanti Bankasının sunmuş olduğu konut kredisinin detaylarını sizler için derledik.

Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! O banka 240 ay vade ile 400 bin TL konut kredisi veriyor: Bu yıl ev satın almak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Garanti BBVA 240 ay vade fırsatı ile 400 bin TL konut kredisi veriyor.

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı artan konut fiyatları karşısında zor durumda kalan vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını değerlendiriyor. Bizde bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarının detaylarını sizler için araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Garanti BBVA tarafından sunulan bu kredi kampanyasının detayları neler? Faiz oranı ne kadar?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konuta talep arttı. Hal böyle olunca kira ve satışta fiyatlarda yüzde 56 artış yaşandı. Bu artış karşısında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar zorluk yaşadı. Bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını değerlendirmeye başladı. Peki Garanti Bankası tarafından sunulan kredi detayları neler?

GARANTİ BANKASI 240 AY VADE İLE 400 BİN TL KONUT KREDİSİ VERİYOR

Garanti BBVA tarafından sunulan 240 ay vadeli kredi fırsatında sunulan faiz oranı yüzde 2,56 olarak sunulmaktadır. Böylece aylık taksit tutarı ise 10.263,80 TL olarak ödenecektir. Yıllık maliyet oranı 36,2298 olarak hesaplanmıştır. Garanti Bankası tarafından sunulan bu konut kredisi kampanyasının detayları bankanın internet sitesi üzerinden yayınlandı. Buna göre örnek kredi hesaplama sistemi üzerinden oluşturulan tablo şu şekildedir; 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Emlak365 haber sitemizi takip etmeye devam edin. 

Finans Haberleri