Faiz indirimli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi QNB Finansbank'ta!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler bankaların dönem dönem yaptıkları faiz indirimlerini yakından takip ediyorlar. QNB Finansbank müşterileri de faiz indirimli ihtiyaç kredisi kullanmaya başladılar.

Türkiye'de ihtiyaç kredisine gereksinim duyan vatandaşların sayısı oldukça fazlalaşırken bu kredilerin yoğun bir şekilde kullanılamadığı da biliniyor. Bankaların yüksek faiz politikası vatandaşların ekonomik sorunlarını çözmekten öte çok daha karmaşık bir hale getirebiliyor. Bundan dolayı da bankaların dönem dönem düzenledikleri cazip ihtiyaç kredisi kampanyaları beklenerek biraz daha düşük maliyetlerle kredi imkanından yararlanılıyor. QNB Finansbank da buna uygun bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıkladı. 

İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN CAZİP KAMPANYA!

Yüksek faizden kendilerini korumak isteyenlere çok uygun gelecek bir kredi kampanyasının startı QNB Finansbank tarafından verildi. Bu kampanya kapsamında müşterilerin finansmana erişimleri oldukça kolay bir hale geliyor. Üsteli nakit ihtiyacını çözen bu kampanyada büyük bir maliyet avantajı da uygulanıyor. Bu da ihtiyaç kredisi kullanımında müşterileri teşvik eden bir detay olarak ön plana çıkıyor. 

FAİZ İNDİRİMİ YAPILDI!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için faiz indirimlerinin çok hayati bir rolü bulunuyor. QNB Finansbank uzun yıllardır düşük faizli ihtiyaç kredisi vermesi ile tanınıyordu. Hatta bu konuda kamu bankaları ile yarışan ve zaman zaman da kamu bankalarından çok daha düşük maliyetlerle ihtiyaç kredisi sağlayan bankaların başında geliyordu. Ancak bu süreç özellikle pandemi dönemi ile beraber bozulan ekonomiden dolayı devam ettirilemedi. Şimdi ise QNB Finansbank bir hamle daha yaparak ihtiyaç kredisi faizinde indirime gitti. Bu kapsamda müşteriler artık aylık yüzde 1,74 faizle ihtiyaç kredisini QNB Finansbank'tan çekebiliyorlar. Bu açıdan QNB Finansbank güncel değerlere göre Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan daha düşük faizle ihtiyaç kredisi veriyor.

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

İhtiyaç kredisi çekmek için QNB Finansbank'ı tercih eden müşteriler aylık yüzde 1,74 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde müşteriler bankaya aylık 5.392 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin çekilmesi halinde toplam kredi maliyeti 129.420 TL oluyor. Müşteriler bu krediyi kullanmaları halinde 2 yıl içerisinde ana para haricinde faiz ve masraflar dahil 29.420 TL'lik bir maliyeti karşılamış oluyorlar. Bu da önemli bir avantaj olarak değerlendiriliyor.

Finans Haberleri