Faizsiz 50 Bin TL kredi! İş Bankası yeni kampanyayı açıkladı!

İş bankası tarafından yeni bir kredi kampanyası başlatıldığı açıklandı. Buna göre müşterilere sıfır faizli 50 Bin TL kredi kullandırılacak. İş Bankası’ndan kimler 50 Bin TL faizsiz kredi kullanabilecek?

Türkiye’de bankalar dönem dönem çok önemli kredi kampanyaları düzenleyerek müşterilerine bazı jestler yapabiliyorlar. Bazı bankalar faizsiz kredi vererek bu konuda müşterilerine avantaj sağlıyorlar. Bu şekilde bir kredi kampanyası duyurusu da İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası açıklanan son kredi kampanyası kapsamında müşterilere faizsiz kredi kullandırılacağını ilan etti.

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI!

İş Bankası’nın faizsiz kredi kampanyasına dair bilgilendirme yapıldı. Buna göre müşteriler 28 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek olan kredi kampanyası kapsamında faizsiz kredi çekebilecekler. 12 ay vadeli olarak kullandırılacak olan bu kredinin üst limitinin 50 Bin TL olduğu bildirildi. Müşteriler 12 ay vadeli 50 Bin TL krediyi İş Bankası’ndan çekebilecekler ama bir kuruş faiz ödemesi yapmayan kredi taksitlerini bir yılda ödeyerek borcu kapatabilecekler.

KİMLER ÇEKEBİLİR?

İş Bankası’nın sıfır faizli kredi kampanyası tüm müşterilere açık olamayacak. Bu imkandan gerçek kişi tacir ve KOBİ müşteriler faydalanabilecekler. Ancak onların da 2023 yılında İş Bankası’nın yeni müşterisi olmaları gerekiyor. Yeni müşteri olmasalar dahi ürün ve hizmetlerin aktifleştirilmesi ile bu faizsiz kredi imkanından yararlanma hakkı elde edilebilecek.

HOŞ GELDİN KREDİSİ FIRSATLARI!

İş Bankası Hoş Geldin Kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağlanan avantajlar sadece sıfır faizli 50 Bin TL kredi ile sınırlı kalmıyor. Müşterilerin 1 yıl boyunca internet şubesi veya İşCep üzerinden yapacakları 100 adet havale ve 100 adet EFT işlemi ücretsiz olacak. Bunun yanında bu müşterilere 10 yapraklı çek karnesi ücretsiz olarak verilecek. Müşteriler kampanya kapsamında 10 adet çek tahsilatını da ücretsiz olarak yapabilecekler.

Finans Haberleri