Garanti Bankası müşterisi olanlara karşılıksız 1000 TL hediye edecek!

Kampanya Temmuz ayı boyunca devam ediyor! Banka tarafından yapılan açıklama ile birlikte müşterisi olmayı kabul eden kişiler için toplamda 1000 TL hediye edileceği öğrenildi.

Bankalar tarafından müşterilerine özel kampanyalar devam ediyor! Yapılan son açıklama ile birlikte bu ay içerisinde başvuru yapan vatandaşlara özel 1000 TL hediye edileceği ifade edildi. Kampanyadan kimlerin faydalanabileceği ve gerekli olan şartların neler olduğu ise öğrenildi.

MÜŞTERİ OLANLARA KARŞILIKSIZ 1000 TL VERİLECEK!

Temmuz ayına girilmesi ile birlikte Garanti Bankası tarafından yeni kart kampanyaları duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre belirlenen tarih aralıklarında mobil üzerinden yapılacak olan başvurularda bankanın müşterisi olanlara 1000 TL karşılıksız bir şekilde verilmektedir.

Kredi kartı başvurusu onaylanan kişilerin toplamda 1000 TL tutarında yapacakları harcamaların ardından 1000 TL kazanma şanslarının bulunduğu ifade edilmiştir. Bu kapsam dahilinde gerekli olan başvuru şartlar ve detayları belli olmuştur.

DETAYLAR BELLİ OLDU!

Garanti Bankası tarafından kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için detaylar şu şekilde açıklandı;

  • 1-31 Temmuz tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilerimiz, ilgili kartlarıyla 20 Ağustos'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus com moneybonus com üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.
  • Kampanyaya sanal kartlar dahildir.
  • Kazanılan bonuslar 27 Ağustos – 27 Eylül 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.
  • Kullanılmayan bonuslar 28 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.
  • Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.
  • Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

Mobil üzerinden Garanti Bankalı olarak kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre başvuru işlemlerini Temmuz sonuna kadar tamamlaması gerekmektedir. Aksi halde kampanyadan faydalanamayacaktır.

Finans Haberleri