Halkbank emeklilere faiz indirimi yaptı! 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası!

Halkbank tarafından emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Emeklilere çok özel bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verileceği ilan edildi.

Emeklilerin yaşadıkları ekonomik sorunlara Halkbank tarafından neşter vuruluyor. Emekli müşteriler Halkbank ile çalışmayı kabul etmeleri halinde çok özel imkanlar elde ediyorlar. Bu kapsamda emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Emekliler için verilecek olan ihtiyaç kredisine dair kampanya detayları belli oldu.

EMEKLİ KREDİSİ İLE NAKİT SIKIŞIKLIĞI BİTİYOR

Halkbank emekli kredisi ile çok avantajlı koşullarda ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Emekli müşteriler Halkbank’a başvuru yaparak bu kredi imkanından yararlanıyorlar. Üstelik bu ihtiyaç kredisini kullanırken bir de ek olarak Halkbank’tan emekli maaş promosyonu da alınabiliyor. Bu şekilde 5.000 TL’ye kadar karşılıksız ek nakit elde edilebiliyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ OLDUKÇA DÜŞÜK!

Halkbank’ın emeklilere verdiği ihtiyaç kredisi için uygulanan faiz oranı diğer kredi kampanyalarında uygulanan faiz oranına göre oldukça düşük oluyor. Normalde Halkbank müşterileri aylık yüzde 1,89 oranlı faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Emekliler ise Halkbank’tan aylık yüzde 1,55 faizle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Bu da başlı başına kredi maliyetinde büyük bir avantaj anlamına geliyor.

36 AY VADEYE YAYILABİLİR

Halkbank’ın emekli kredisi kapsamında müşteriler 50 Bin TL’ye kadar olan limitlerde kullanılan ihtiyaç kredilerini 36 ay vadeye yayabiliyorlar. Bu şekilde kullanılan ihtiyaç kredisinin taksitleri aydan aya 3 yıl içerisinde ödenebiliyor. Ancak kredi limiti değişince vade sürelerinde de değişiklik yapılabiliyor. Bu kapsamda 50 Bin TL ile 100 Bin TL arası limitlere 24 aya kadar, 100 Bin TL üzeri limitlerde ise 12 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

20 BİN TL KREDİ MALİYET HESAPLAMASI!

Halkbank tarafından emeklilere sağlanan kredi imkanının maliyet hesaplaması da açıklandı. Buna göre emeklilere aylık yüzde 1,55 faizle ihtiyaç kredisi veriliyor. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullananlar ayda 776 TL kredi taksiti ödüyorlar. Kullanılan bu kredinin toplam maliyeti ise 27.964 TL oluyor.

Finans Haberleri