Halkbank’tan çeşit çeşit kredi paketleri ile her ihtiyaca bir kredi! Eylül ayı oranları ise oldukça düşük!

Halkbank yeni yayımladığı kredi kampanyası ile bir yandan da eylül ayı oranlarını da açıkladı. Eylül ayında bankaların kredi oranları değişti. Bankalardan ise yeni kredi oranları geldi.

Halkbank eylül ayı kredi oranlarının değiştiğini yeni bir kredi kampanyası ile açıkladı. Kamu bankalarının kredi oranlarını uygunluğu ile tüm müşterilere ve vatandaşlara finansal destek sağlanması amaçlanırken yeni kredi oranları arasında en uygun oranlar yine Halkbank’tan geldi. Halkbank yeni kredi kampanyası ile tüm müşterilerine müjdeyi verdi! İşte tüm detaylar…

Halkbank yeni kredi oranları duyuruldu!

Halkbank eylül ayında değişen oranlarını açıkladı. Açıklanan oranları ile oldukça dikkat çeken Halkbank tüm bankaların yanı sıra kredi oranları ile tüm müşterilerini sevindirdi. Artan pahalılıkta tüm ihtiyaçlarını bankadan aldığı krediler ile kapatmaya çalışan vatandaşa bankaların kredi oranları da sıkıntı çıkarıyor.

Halkbank yeni oranlarını 36 ay vadeli ödeme kolaylığı sunulurken maaşlı müşterilere yüzde 3.29 olan faiz oranı belirlediğini açıkladı. Halkbank müşterisinin 50 bin TL kredi çekmesi durumunda aylık eşit taksit ödemeleri yapılırken 2.746 TL ödeme gerçekleşeceği belirtildi. Halkbank ödeme seçenekleri arasında aylık eşit olarak imkân sunulurken aynı zamanda isteyen müşterilere artan taksit ya da azalan taksit, 3 ayda bir eşit taksit olarak seçenekler verileceğini de belirtti.

Halkbank kredi çeşitleri

Halkbank kredi çeşitleri ile de müşterilerine de destek olmaya devam ediyor. Halkbank kredi çeşitlerini;

Açık Hesap

Bireysel Destek

Eczacı İhtiyaç

Eğitim Kredisi

Enerji Destek

Evlilik Kredisi

EYT-Emeklilik Kredisi

İhtiyaç Kredisi

Mortgage Dışı Destek

Vefa İhtiyaç

Finans Haberleri