İlk kez Akbank'lı olanlara faizsiz 10.000 TL borç para!

Bankaların yeni müşteri kapma yarışları tüm hızı ile devam ederken Akbank internetten ilk kez müşterisi olan kişilere yönelik olarak Mart ayı kampanyasını duyurdu.

İlk kez Akbank'lı olanlara faizsiz 10.000 TL borç para! Acil nakit paraya ihtiyacı olan kişiler bankaların kampanyalarını yakından takip etmeye devam ederken ilk kez Akbank'lı olan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanya kapsamında Akbank müşterilerine faizsiz borç para verileceği ilan edildi. 

Yapılan açıklamada 31 Mart 2023 tarihine kadar yapılacak olan başvurular kapsamında ilk kez Akbank müşterisi olacak kişilere faizsiz taksitli nakit avans verileceği ilan edildi. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin uzaktan müşteri edinimi ile yani cep telefonlarına yükleyecekleri Akbank uygulaması üzerinden müşteri olmaları zorunlu tutuldu. 

AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞLADI! 

Akbank tarafından yapılan açıklama "Mobilden Akbanklı olanlara 10.000 TL’ye varan %0 faizli Taksitli Avans Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 10.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan" denilerek yeni kampanya duyuruldu. 

Kampanyadan 1.03.2022 – 31.03.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbank müşterilerinin yararlanabileceği ifade edildi. Akbank müşterisi olan kişiler için düzenlenen kampanyada müşteri olan kişiler  Axess veya Wings kredi kartı almaları durumunda daha sonra kartlarından 10 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans çekebilecekler. 

17.04.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 30.04.2023 tarihine kadar faydalanabilecekler. Kampanya tarihleri içerisinde başvuru yapanlar 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans çekebilecekler. 

Finans Haberleri