ING Bank’tan cazip konut kredisi desteği teklifi: 500 bin TL için başvurular başladı! İşte faiz oranı

Yeni kredi kampanyasını duyuran ING Bank, bu kampanya kapsamında konut alacak olanlara seslendi. İşte ING Bank’ın düşük faizli, kolay geri ödemeli kredi kampanyası…

Artan piyasa faizlerinin etkiledi tek alan bireysel krediler olmadı. Aynı zamanda bu ay itibariyle konut ve taşıt kredilerinde de zirve faiz oranları görülmeye başlandı. Buna rağmen piyasanın altında bir konut kredisi faiz oranı belirlemiş olan ING Bank, yeni kampanyasını duyurdu. ING Bank, geri ödemelerde de kolaylık sunacağını bildiren yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

Ev alacakların sıklıkla başvurduğu konut kredisi paketlerinde yeni dönem başladı. Eylül ayında güncellenen banka faiz oraları ortaya çıktı. Bugün açıklama yapan ING Bank, düşük faiz ve kolay geri ödeme içeren paketiyle ev alacaklara seslendi. Peki ING Bank konut kredisi güncel faiz oranı ne kadar? İşte ING Bank’ın düşük faizli, kolay geri ödemeli konut kredisi kampanyası ve kampanya koşulları…

ING BANK’TA KONUT KREDİSİNDE DÜŞÜK FAİZ DEVREDE

Yeni konut kredisi paketini devreye almış olan ING Bank, bu pakete ilişkin ayrıntılı bilgi verdi. Paket kapsamında kredi faiz oranlarını düşük tutan ING Bank, kredi faiz oranının eylül ayı itibariyle yüzde 2,89’dan başlayacağını bildirdi. Bu kapsamda 500 bin TL’lik bir kredinin maliyetini de hesaplayarak bildiren ING Bank, bu kredinin yüzde 2,89 faiz ve 120 ay vadeyle çekilmesi halinde Kredinin yıllık akdi faiz oranın yüzde 34,68; kredinin tahsis ücretinin 2 bin 500 TL; kredinin aylık taksit tutarının 14 bin 939 lira 27 kuruş; kredinin aylık toplam maliyet oranının yüzde 2,9423; kredinin yıllık toplam maliyet oranının ise yüzde 41,6202 olacağını belirtti.

ING BANK’TA KONUT KREDİSİNDE ESNEK GERİ ÖDEME DEVREDE

Konut kredisinin geri ödemelerine ilişkin de ayrıntılı bilgi sağlayan ING Bank, yasal mevzuat gereği konut kredilerinde azami taksit süresinin 120 ay olduğunu belirti. Ancak esnek ödeme planları sunan ING Bank, yaptığı açıklamada; Geri ödemeler için; ‘Gelirim sabit, ödemelerim ve faiz oranım da sabit kalsın, ne ödeyeceğim şimdiden belli olsun’ diyorsanız eşit taksitli, ‘Ben nasıl istiyorsam, ödeme planını öyle oluşturalım’ diyorsanız eşit anapara ödemeli, ‘Taksiti giderek azalsın ya da artsın, ara dönemlerde ödeme yapayım’ diyorsanız ara ödemeli kredi seçenekleri ING Konut Kredisi'nde!” ifadelerini kullandı. ING Bank, kredilerinde üç aya varan erteleme olanakları da tanıyor.

Finans Haberleri